14 Ontwerp Tips Website

25 februari 2023 Uit Door gouwerijnstreek

Dan hadden we laatst het probleem dat de images niet meer te zien waren Na een hoop puzzelen ontdekt dat het aan de Plugin Wordfence lag. Het plaatste een .htaccess bestand in de map ‘uploads’ (public_html -> wp-content -> uploads)

Onze WordPress Plugins

Volledig SSD, onbeperkt dataverkeer en free of charge SSL. Webhosting Voor iedere website een geschikt hostingpakket Joomla hosting Voordelige internet hosting voor Joomla! Drupal internet WordPress hosting hosting Betrouwbare webhosting voor je Drupal web site OpenCart internet hosting Betrouwbare internet hosting voor je OpenCart webshop

Domeinnaam prijzen Lage tarieven voor registratie en verlenging Webhosting is het fundament van een goede en stabiele web site wordpress webshop. Kies daarom voor snelle, betrouwbare én voordelige internet hosting van Alfahost.

Bedankt voor je terugkoppeling Paul, fijn dat het allemaal goed werkt nu 🙂 © Bob de webbouwer | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden Ieder on-line idee begint bij de registratie van een domeinnaam. Kies uit honderden extensies en je bent binnen 30 minuten on-line.

‘pages’ moeten zijn, of allebei? Ik heb er persoonlijk geen ervaring mee maar met deze plugin lijkt dat wel mogelijk te zijn. Kun je eventueel weer verwijderen als de klus is geklaard 😉 Wel eerst een backup van de database maken natuurlijk. We gaan deze plugin onderzoeken.

Hoofdstuk 12 : WordPress updaten Vraag direct een vrijblijvende offerte aan inmiddels hebben we in wp_config.php: define(‘wp_post_revisions’, 5); Echter we kunnen nergens vinden hoe we de bestaande revisions / revisies kunnen verwijderen. 2e vraag: is ‘post’ voldoende of zou dat bv.

Het zou toch een soort standaard moeten zijn in WP om de database te kunnen beheersen? beetje vreemd is dat de som voor en na een vreemde uitkomst geeft: De: outline(‘wp_post_revisions’, 15); werkt nu ook prima en is makkelijk aan te passen

Voordat We Naar Stap 5 Gaan: Laat WordPress Gerust Los En Ga Eventueel Voor Jouwweb

hetzelfde .htaccess bestand staat al in de hoofdmap public_html en hoort daar ook. Nadat we deze uit de uploads hadden verwijderd waren de photographs WordPress direct weer te zien. Wellicht heb je iets aan onze ervaring,

  • In eerste instantie zie je de meest recente pagina’s.
  • Je komt nu op een pagina uit die er ongeveer zo uitziet als op de pagina hieronder.
  • Om het menu van je WordPress web site aan te passen kun je naar “Weergave -> Menu” gaan in het WordPress beheerdersgedeelte.

De laagste domeinnaamprijzen van Nederland en België! Domeinnaam registreren Kies uit honderden extensies tegen lage prijzen