24 Onmisbare Woocommerce Plugins Voor Je Shop In 2020

4 augustus 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Wanneer Is Het Tijd Om Over Te Stappen Van Magento Op Woocommerce?

Deze kun je instellen in elke variatie. Wil je een individueel plaatje voor deze variatie gebruiken dan addContent je die hier. Het SKU nummer is een uniek nummer die je gebruikt bij vorraad beheer.

Het kan zijn dat een afmeting in verschillende Papiersoorten verkrijgbaar is. Je hebt dan per afmeting met speciefiek papiersoort een andere prijs. Is er een standaard waarde die je wilt laten zien bij je product dan kies je die hier. Deze wordt dan als eerste keuze getoond in de productpagina. Heb je web een nieuwe product met meerdere eigenschappen of een nieuwe eigenschap aangemaakt dan kun je hier in één keer alle variaties laten aanmaken.

Maak een keuze en hij wordt toegevoegd aan je eigenschappen voor dit product. 7.6 Variabel product variaties overzicht Om de eigenschappen in variaties toe te voegen aan het product ga je naar de tab “Varaities”.

In het voorbeeld heb ik gekozen voor “Variaties voor alle eigenschappen toevoegen”. Hieronder zie je het resultaat.

Heb je in een vorig product al een eigenschap aangemaakt dan kun je deze weer kiezen door op het dropdownmenu woocommerce met de naam “Custom producteigenschap” te klikken. Je vindt daar de naam van de vorige eigenschap.

Zie afbeelding hieronder met in oranje kader “Reeds toegevoegde eigenschappen”. 7.5 Reeds toegevoegde waarden Natuurlijk hoef je niet alle waarden elke keer weer opnieuw te typen.

In een lichte kleur staat er “Selecteer termen”. Er klapt WordPress hosting een dropdown menu open met alle vorig ingevoerde waarden.

Je kan de vorig ingevoerde waarden gewoon toevoegen. Kies “Uitklappen” om eigenschap details te zien. Klik op het lege vak onder “Waarde:”.

Je kunt hier ook bulk aanpassingen doen zoals alle prijzen met share ophogen, voorraad verhogen etc. In één keer alle variatie venster tonen. Klap een individueel venster open of dicht. Sla al je wijzigingen op of annuleer. Per variaties kun je een andere prijs, voorraad, gewicht etc wordpress webshop hebben.