Aluminium Jaloezie Raambekleding Kopen

30 juli 2016 0 Door gouwerijnstreek

Wij bieden een ruim assortiment aan met op maat gemaakte houten jaloezieënenaluminium jaloezieën. Verkrijgbaar in verschillende maten en elke gewenste breedte. Door deze sfeervolle vorm van binnen zonwering kun je zelf de hoeveelheid licht en de mate van je privacy bepalen. Door de verschillende Koop jaloezieën in winkel standen heb je altijd de juiste lichtinval in je slaap- of woonkamer. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! De lamellen van de houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in veel verschillende houtsoorten. Zo hebben wij houten jaloezieën van basswood of abachi hout.

jaloezieen

We hebben jaloezieën met standaard maten voor alle materialen, hout, aluminium of plastic. Kijk op de product pagina’s voor de mogelijkheden. Jaloezieën zijn een type raamdecoratie wat gemaakt wordt met horizontale lamellen, vervaardigd met materiaal zoals echt hout, aluminium of PVC. Verticale lamellen werken op dezelfde manier, waardoor u deze simpelweg kan kantelen, zonder dat u deze volledig naar links of rechts moet trekken. Modern, hedendaags of een luxe en klassiek ontwerp, in ons assortiment kunt u alles vinden voor uw type interieur. Vraag nu een gratis kleurstaal aan van de stoffen, pvc, houten of aluminium lamellen. Complementeer nu uw prachtige interieur en match uw mooie houten vloer of meubels met onze collectie houten jaloezieën.

Jaloezie Aluminium Mat 50 Mm

Je kunt de lamellen van deze jaloezieën d.m.v. het ladderkoord heel gemakkelijk in de door jouw gewenste stand zetten. Het is dus mogelijk om op ieder moment van de dag de door jou gewenste bamboe vouwgordijnen kopen lichtinval en doorkijk te regelen. Jaloezieën zijn er in vele verschillende maten en soorten. Bij Leen Bakker vind je alles op het gebied van raamdecoratie en binnen-zonwering.

Houten jaloezieën staan prachtig in uw woonkamer, vooral in combinatie met ander houten accenten zorgen zij voor een rustige en landelijke sfeer. Deze jaloezieën zijn in meerdere Rolgordijnen online kopen breedtes en kleuren verkrijgbaar. Dit type jaloezieën is minder geschikt voor in vochtige ruimtes. Aluminium jaloezieën zijn in verschillende lamelbreedtes leverbaar.

Voor alle gordijnen hebben wij een mooie collectie aan stoffen, transparante stoffen, verduisterende stof en zelfs ook in linnen stof. Alle houten jaloezieën kunnen op maat bovendien van stijlvolle ladderbanden worden voorzien. De geweven banden met linnentextuur zijn vanaf nu in 10 of 38 millimeter beschikbaar Koop duo rolgordijnen in winkel en zijn echte eyecatchers. De lamellen van houten jaloezieën worden gemaakt van echt hout waardoor de jaloezieën voor een natuurlijke sfeer zorgen. Doordat de zijkanten van de lamellen nog de originele houtkleur hebben wordt deze uitstraling versterkt. Zo kom je goed tot rust als je thuiskomt van een lange dag.

We hebben 6 redelijke grote jaloezieën besteld bij dit bedrijf. Zelf opgemeten volgens hun prima meetinstructies en besteld. De bezorging was uitstekend, het leken wel cadeautjes zoals ze verpakt waren.

  • Naast de prijs voor het aangevraagde product kunnen één of twee mogelijke alternatieven worden getoond.
  • Je besteld ze in volgorde, maar wijzig je bv een jalouzie dan verschuift die naar de eerste in rij.
  • Met deze ketting kunt u het product zowel tuimelen als omhoog en omlaag bewegen.