Beheer Woocommerce Producten

7 februari 2022 Uit Door gouwerijnstreek

WooCommerce maakt het mogelijk om een eenvoudige WordPress website om te vormen tot professionele webshop. Een WordPress webshop met WooCommerce is flexibel, schaalbaar en makkelijk bij te houden. Een heel belangrijk voordeel van WooCommerce is de vindbaarheid. Net zoals we pagina’s in WordPress websites goed vindbaar kunnen maken, kunnen we de producten ook goed vindbaar maken waardoor je meer zult verkopen. Een goed vindbare WordPress webshop die hoog genoteerd staat in de zoekresultaten zal meer bezoekers trekken, en zal dus meer verkoop realiseren.

Na het klikken op die hyperlink wordt je gevraagd of je zeker weet of je de plugin wilt installeren. Klik op ja en WordPress zal automatisch het stappenplan voor het instellen van je webshop starten. In principe ondersteunen we alle PHP versies waarop nog officiële security updates plaats vinden. Vanuit het dashboard kun je eenvoudig de PHP versie voor elke individuele WordPress website aanpassen. Je ontvangt van ons op tijd waarschuwingen als gebruikte PHP versies gaan vervallen. We staan graag voor je klaar om de werking van je website onder de nieuwste PHP versies te testen en eventuele problemen in plugins en templates te identificeren.

Je selecteer weer alle plugins en je verandert ‘acties’ of ‘install’ naar ‘activate’. En ik kwam er niet snel uit wat ik precies moet doen. Ik heb daarom besloten om de demo-content te installeren en die demo-content dan aan te passen. Nou, toen ik het thema installeerde toen zag ik een stuk van twintig extra menu-items. Ik heb toen even rondgeklikt en het was nog steeds niet duidelijk hoe ik pagina’s op zo’n manier kan maken zoals ze in het voorbeeld stonden. Dit zijn de plugins die of verplicht zijn of aangeraden worden voor dit thema. 900 thema’s vinden die speciaal ontworpen zijn voor webshops.

Wat Gaat Woocommerce Hosting Kosten?

Promotie – Een notitie voor een evenement, een speciale vakantie, een bundel, een verkoop op alle / sommige artikelen of free of charge verzending. Zoek vervolgens tussen je geïnstalleerde plug-ins, deze plug-in op en klik op settings. Kies vervolgens voor Woocommerce en klik op configuratie voltooien. Webgebaseerd platform voor websitemarketing dat bedrijven helpt bij het genereren van leads en omzet by way wordpress webshop of aanpasbare instruments.

Deze tekst wordt dan op de website in die balk/mededeling getoond. Om te laten weten dat de webshop nog in testmodus is. Koppelen en het gebruik van de koppeling is gratis WordPress hosting en blijft free of charge.

Zo Stel Je Zon Melding In Woocommerce In

De facturen gebruiken we namelijk alleen actief op onze webshop. Je kunt bij de PRO instellingen drie statische bestanden toevoegen aan de mails die verzonden worden bij een nieuwe bestelling. Nadat je alle plugins hebt geïnstalleerd kun je starten met het aanpassen van de instellingen van de plugin. Let op dat je nog wel een aantal zaken moet instellen zoals debelastingen de e-mail notificaties! Ook moet je zorgen dat jouw klanten daadwerkelijk kunnen afrekenen in jouw shop WordPress website.

Ook hebben we een naam, emailadres en het land van de webwinkel nodig. Dat WooCommerce wereldwijd door zo veel mensen wordt gebruikt om een webwinkel mee te beginnen heeft voordelen. Om te beginnen zijn veel mensen bekend met de software program. Wanneer je een ontwikkelaar zoekt om je webshop te bouwen of te professionaliseren, is het niet moeilijk om er één te vinden die bekend is met WooCommerce. Zolang je niet heel veel verkoopt, kun je met deze free of charge webwinkel finest uit de voeten. [newline]De keuze voor een template, dat het uiterlijk van je webshop bepaalt, is een belangrijke stap, aangezien het de foundation van je WooCommerce-shop is. Hierdoor is het belangrijk om verder te kijken dan het design. Vooral de uitbreidingsmogelijkheden, de snelheid en de flexibiliteit van een theme verdienen further aandacht.

  • Met de gratis versie beschik je al over de belangrijkste functies.
  • Zo is betalen per creditcard hier bijvoorbeeld ook mogelijk.
  • Nu vraagt de wizard of je gebruik wil maken van Jetpack, dat is software met extra functionaliteiten voor WooCommerce.

Hierdoor heb je meer zekerheid dat de laatste technologie in het thema verwerkt is en het dankzij de populariteit doorontwikkeld wordt. Bij Cloud86 ga je naar Plesk en klik je op installeren. Geen maatwerk software ontwikkeling nodig om iDIN in WooCommerce te integreren. Wij helpen serieuze ondernemers, bedrijven en bureau’s met WordPress onderhoud. Met een toegewijd team houden wij jouw web site snel, soepel en veilig.

WooCommerce kun je dus simpel gezegd naast webshop plugin ook zien als een extra hulpmiddel om mensen betalingen te laten verrichten. WooCommerce is de webshop plugin voor WordPress, dus feitelijk zoek je een WordPress template met daarin de WooCommerce functionaliteit toegevoegd. Zo ben je er zeker van dat je pagina’s allemaal binnen het design van de webshop vallen. Koop je een template die WooCommerce niet ondersteund dan kan je wel WooCommerce qua functionaliteit toevoegen, maar dan wordt het design meestal niet mee genomen. Het is dus belangrijk om daar goed op te letten. WooCommerce is het toonaangevende en gratis e-commerce winkelsysteem in het WordPress-universum.

Waarom Een Woocommerce

Heb je een kleinere WooCommerce-webshop waarin niet veel spullen verkocht worden? Mollie is een Nederlandse betalingspartner met en kant-en-klare plugin voor betalingen binnen WooCommerce. Indien je voor WooCommerce kiest, is het wel mogelijk om iDEAL als betalingsmogelijkheid toe te voegen aan jouw webshop.

Magento kan nog eventjes rustig ademhalen, need WooCommerce is qua webshopfunctionaliteiten en inrichting op e-commerce nog niet zover al Magento. Het is aan WooCommerce en WordPress om een solide en stabiel systeem te zijn.