Berichten En Pagina’s Bewerken In WordPress

1 september 2010 Uit Door gouwerijnstreek

Voor gewoon een simpele web site zoals je wil zou ik beginnen met een statische website. Koop ergens voor een paar tientjes een goede html template en pas de teksten en plaatjes aan naar wens en zet die on-line. Heb je geen php of database nodig, simpeler is in dit geval beter.

Heb je inderdaad een e-mail gekregen van Vimexx, dan kun je direct aan de slag om jouw WordPress website verder te ontwikkelen. Dit doe je eerst door een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen voor jouw WordPress website. Heb je dit gedaan, dan wordt aangeraden om jouw inloggegevens goed op te schrijven. In dit geval ben je de gegevens namelijk niet helemaal kwijt als je de inloggegevens niet meer weet, maar kun je altijd blijven inloggen. Voor je jouw web site kunt laten ontwikkelen, heb je eerst hosting en een domeinnaam nodig.

Volg Omroep Hoeksche Waard On-line

Standaard zet WordPress hier namelijk eigen waardes is, maar bij veel hostingproviders pas je deze velden al aan tijdens het installeren van WordPress. [newline]Om in WordPress de instellingen te controleren en/of aan te passen ga je in het menu aan de linkerkant naar “Instellingen”. Je krijgt nu een hele lijst aan instellingen die jij voor jouw web site kunt aanpassen. Ook staan er onder de categorie instellingen nog een hoop instellingen voor andere zaken binnen WordPress. Zodra jij WordPress hebt geïnstalleerd en op jouw eigen WordPress website bent ingelogd is het belangrijk om instellingen goed te zetten. In veel gevallen staan de meeste instellingen als goed, maar toch is het belangrijk om dit te controleren. Er staan namelijk een aantal instellingen tussen die een hoop influence op jouw website kunnen hebben wanneer je deze later aanpast.

Dit pakket is perfect wanneer je internet begint en plannen hebt om meerdere web site te maken of verder te groeien en het serieus aan wilt pakken. De prijs-kwaliteitsverhouding is bij dit good vanwege de mooie korting tijdens je eerste contractsduur. Zoals ik zei heb ik zelf ook Webtalis bij Cloud86 gehost. Cloud86 is één van de best beoordeelde hosting suppliers.

Zodra jij WordPress hebt geïnstalleerd wordt je in veel gevallen ook automatisch ingelogd op jouw website. Stel dat jij de volgende dag opnieuw op jouw website wilt inloggen hoef je niet eerst helemaal in je hostingpakket in te loggen. Zoals je internet al hebt gelezen is dit een stap voor stap handleiding waarin ik jou uitleg hoe jij zelf een eigen WordPress website kunt maken. Het voordeel van deze handleiding is dat je geen technische kennis nodig hebt zoals bij een hoop andere handleidingen.

En wellicht merk je dat je meer copywriting expertise nodig hebt. Het belangrijkste is echter dat de organisatie bij elke beslissing de klant centraal moet stellen – en dat is precies waar de klant thuishoort.

Een nadeel is dat een update iets binnen je website kan breken. Het is dan lastiger herleiden welke update daarvoor wordpress webshop precies heeft gezorgd. Na het kiezen van je webhosting kom je uit in het bestelproces. In je winkelwagen zie je het door jou gekozen pakket staan.

Een plugin is een aanvulling op de functionaliteit van je huidige WordPress web site. Hierbij kun je denken aan functionaliteit voor een contactformulier, social share knoppen en een anti-spam. Via deze menu-tems kun je jouw web site WordPress uitbreiden en onderhouden. Er zijn al miljoenen .nl domeinnamen vastgelegd.

  • Ik zal je daarom vertellen waar deze modules staan, zodat je de Ultimate Addons elementen ook zelf kunt toevoegen aan je pagina’s.
  • Het downloaden van WordPress is niet nodig, dit kan allemaal by way of jouw hostingprovider.
  • Je hoeft alles hierboven niet direct te snappen, maar het zijn meerdere handige features die je graag bij ieder hostingbedrijf zou willen krijgen.
  • Wanneer je jouw web site niet updated loop je een beveiligingsrisico.

Wij regelen de verhuizing helemaal gratis voor je. Met WordPress zul je nooit iets tegenkomen wat niet mogelijk is te maken of te programmeren. Als je een vraag hebt zal het antwoord altijd op web te vinden zijn. Het goed onderhouden ondersteuningsforum bevat WordPress hosting miljoenen vragen en oplossingen om problemen op te lossen. WordPress heeft een enorme gemeenschap van actieve gebruikers en ontwikkelaars. Graag opnieuw inloggen.De inlogpagina wordt in een nieuw tabblad geopend. Na het inloggen kun je dat sluiten en naar deze pagina terugkeren.

Installeer WordPress lokaal op je computer en bouw daar je web site in op. De meeste antwoorden op je vragen vind je terug in onze uitgebreide helpdesk op deze pagina. Om je bouw vraag te beantwoorden heb ik graag wat meer informatie.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een contactformulier-, antispam-, SEO-, forum-, social media-, nieuwsbrief- of een Google Analytics-plugin. Er is zelfs een plugin om te controleren of je niet te veel plugins op je website hebt draaien. Hetzelfde principe kun je onder het kopje ‘berichten’ herhalen voor de blogberichten op je web site.

Selecteer hier het zip-bestandje van het thema. Die kan je in het geopende mapje vinden en heeft meestal de naam van het thema, gevolgd met .zip. Probeer na het installeren van het thema de documentatie erbij te pakken, zodat je beter begrijpt hoe het thema werkt. Informatie over het thema en deze methode kan je vinden bij het menu-item ‘Goedemorgen’, die kan je vinden onder het menu-item ‘Weergave’.

Hieronder wil ik jou namelijk uitleggen hoe jij binnen WordPress pagina’s kunt aanmaken. Je kunt de instellingen voor meldingen eenvoudig aanpassen door onder instellingen naar Discussie te gaan. Hier kun jij zelf instellen welke meldingen jij wel wilt ontvangen en welke niet.

Het doel is om jou als zzp’er nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken. Als je jouw website stay hebt gezet, is het heel belangrijk om kritisch te blijven. Beoordeel regelmatig of de website nog past bij jouw onderneming. Zijn de aangeboden diensten en/of producten nog actueel? Check ook regelmatig of je goed vindbaar bent in Google.

De techniek van WordPress is zo ingericht dat deze zeer goed door zoekmachines wordt geïndexeerd. Het maakt WordPress tot een perfecte basis voor een goede vindbaarheid. Naadloze integratie met keus uit duizenden plug-ins voor op op de web site. Websites die wij ontwerpen hebben veel ingebouwde functies die erg gemakkelijk te gebruiken zijn. Hierdoor kunnen kan je de website echt volledig naar wens bouwen én vormgeven.

Als je nog geen backup plugin hebt is Updraftplus zeer aan te raden. Mijn naam is Hans Keeren, search engine optimization trainer en search engine optimization expert.