Eigen WordPress Website Maken

23 juli 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Sterker nog, meer dan 40% van alle websites wereldwijd is gemaakt in WordPress. Op deze pagina leggen we je uit waarom we met WordPress werken.

  • Hierbij kun je denken aan de contactpagina, de dienstpagina en de over ons pagina die je op jouw website zet.
  • Dat geldt in principe voor bijna elke informatie die online te vinden is.

Divi Builder is modern, gebruiksvriendelijk, wordt geleverd met veel functies en ongeveer 50 kant-en-klare elementen voor de web site. Net als bij de andere WordPress web page builders is er hier een front-end en een back-end editing, waarbij de eerste vooral opvalt door de directe tekstbewerking. Vergeleken met de concurrentie, richt de WordPress web page builder zich sterk op efficiency en stabiliteit – in plaats van eindeloze functies. Hiermee kun je gemakkelijk berichten, pagina’s, door gebruikers gedefinieerde inhoud en zelfs categoriepagina’s bewerken – in de frontend en in de backend. Hoewel de WordPress Page Builder genaamd Elementor een van de jongste is, draait het al op meer dan een half miljoen web sites. Het snelle succes is waarschijnlijk te danken aan de geslaagde interface en het uitstekende gebruiksgemak.

Hierboven heb ik al verteld hoe jij goedkoop zelf een eigen WordPress web site kunt maken. Ook heb ik hier al aardig wat prijzen genoemd voor wanneer jij bepaalde instruments niet of juist wel wilt gebruiken. Een andere vraag die ik veel voorbij heb zien komen is of het ook mogelijk is om free of charge zelf een eigen WordPress website te maken? Aan de ene kant snap ik waar deze vraag vandaan komt, maar andere kant kom ik er ook niet helemaal bij. Er zaken een aantal stappen die jij kunt nemen om jouw web site zo goed mogelijk te onderhouden en zo te beschermen tegen hackers of andere kwaadwillige.

Starten Met Het Bouwen Van Een WordPress Website

Ook de te verwachtte vervolgpagina behandel je zo. Een Nederlands domeinnaam varieert tussen 4 WordPress hosting en 15 euro .

Met Google Analytics kunnen we zien hoeveel mensen onze website bezoeken en welke pagina’s meest worden bezocht. Ik ontwerp een website/webshop/logo/huisstijl die jouw bedrijf on-line WordPress website en offline laat uitblinken.

Bovendien kunnen ze malware of adware bevatten. Speciale duurdere WordPress internet hosting is niet nodig, dit is meestal een marketingtruc. WordPress functioneert prima in combinatie met een gewoon webhosting pakket. Wil je met Elementor werken, dan is dat in principe mogelijk met alle WordPress thema’s.

Om nog een further slag te maken, kun je een plugin in je website installeren die nog een keer compressie toepast op de afbeeldingen. Deze plugin comprimeert automatisch elke afbeelding die je uploadt, maar je kunt er ook de al eerder geüploade afbeeldingen achteraf nog mee comprimeren. Bekijk je WordPress web site en verwijder alle inactieve WordPress thema’s en plugins. Dit zijn namelijk vaak 9 van de 10 keer de achterdeuren waar de hackers binnen komen.

Wij willen daarom dat je zelf de juiste keuzes kunt maken, zodat je het op je eigen manier kunt doen. Jij bepaalt welk pakket het beste bij jouw project previous. Op 24 mei 2018 hebben we, in het kader van de AVG, onze privacy coverage WordPress bijgewerkt. Om verder te kunnen gaan dien je eenmalig akkoord te gaan met de bijgewerkte privacy policy. Je moet je website ook nie volplempen met plugins geschreven door noobs.

Een van de meest gewenste opties in een website? Een veel gekozen plugin voor een contactformulier op je web site is Contact Form 7. Vergeet ook niet om reCAPTCHA in te stellen voor je contactformulier, zo voorkom je dat je allerlei spam in je mailbox krijgt. Lees meer over hoe je een contactformulier en reCAPTCHA instelt in ons weblog over contactformulieren. Waar let je op bij het bedenken van een domeinnaam? In ieder geval is het belangrijk om een domeinnaam te kiezen die previous bij de inhoud van je web site.

Het bekende slotje, dat zich aan het start van de adresbalk bevindt, laat zien dat er gebruik is gemaakt van een SSL-certificaat. Dit is een klein gegevensbestand dat waarborgt dat alle communicatie tussen webpagina en bezoekers in versleutelde vorm wordt verstuurd.

Ga naar de website van Cloud86 en log in op je account. Los van dat je kunt starten zonder dat je iets ziet, kun je ook zelf controleren of jouw domeinnaam actief is.

Zo voorkom je dat hun account gebruikt kan worden door hackers om je web site te misbruiken. Veruit de makkelijkste manier is het installeren van een plugin. Met zo’n plugin is het eigenlijk een kwestie van installeren en gebruiken.

Dan betaal je in ieder geval voor de internet hosting partij en het domeinnaam. Daarnaast moet je soms voor een SSL certifcaat betalen . De snelheid van laden is belangrijk voor je klanten. Is je website te traag dan is er een kans dat je klanten verliest.

Wij gaan voor een eerlijk uurtarief, marktconform. Al onze kosten splitsen we uit in de offerte, waardoor je precies ziet wat je waaraan uitgeeft. Bij Stuurlui is het maken van een WordPress website een transparant proces. Op foundation van jouw wensen & doelstellingen kunnen we na één of enkele gesprekken een voorstel op maat maken. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, het werkt intuïtief. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen ermee werken.