Eleven Veel Gemaakte Designmissers Op Een WordPress Website

14 juli 2010 Uit Door gouwerijnstreek

Bekijk hieronder een voorbeeld waarin ik de tekst van een heading module eenvoudig verander. Eenmaal op de knop gedrukt kun je de pagina aanpassen. De eerste keer dat je een pagina wilt aanpassen in Beaver Builder zal je de vraag krijgen of je een rondleiding wilt starten.

WordPress zal dan automatisch het meest recente standaard thema activeren. Een kleine aanvulling op de zin “komen er hackers op bezoek”, ik heb vaak de vraag gekregen wie dat nou eens kan zijn die het op ze gemunt heeft.

Klik tot slot op Activeren om het Astra thema succesvol te activeren. Wanneer je nu je website bekijkt zal je het standaard Astra thema design zien staan. Niet heel spannend, dus tijd om een design uit te kiezen. Zodra je de betaling hebt verricht kun je al wel starten met het maken van een web site, maar je zal nog niet direct iets op de domeinnaam zien. Het heeft even tijd nodig voordat er een connectie is gemaakt met alle servers op de wereld en de domeinnaam zichtbaar is geworden. Wanneer je een eigen domeinnaam wilt met webhosting, dan kun je op onderstaande knop klikken.

  • Dat betekent dat jij het laten maken van een WordPress web site volledig aan ons kan uitbesteden, zodat jij tijd overhoudt voor het runnen van je bedrijf.
  • Het verbaast je niet als toekomstige klanten je website bekijken voordat ze contact met je opnemen.
  • Het houdt in dat gegevens die by way of je website worden verwerkt en opgeslagen, goed beveiligd én inzichtelijk moeten zijn.
  • Controleer de gegevens uit stap 6, raadpleeg eventueel je webhost en vraag welke hostname je moet invullen voor je database verbinding.

Tijd steken in de snelheidsoptimalisatie voor je website is dus geen verspilde moeite. WordPress biedt iedereen de mogelijkheid om op relatief eenvoudige wijze een website woocommerce te bouwen en te onderhouden.

Ik zal je uitleggen hoe je een additional rijen, kolommen en modules kunt toevoegen. Beaver Builder heeft hier gelukkig iets op bedacht. Je kunt kleuren opslaan, waardoor je de kleuren de volgende keer direct kunt vinden en gebruiken. Je kunt de overlay aanpassen door iets verder naar beneden te gaan bij de instellingen. De thema, hover en header kleur hebben misschien wat further WordPress uitleg nodig. De thema kleur wordt gebruikt voor globale dingen in het thema die een kleur hebben om op te vallen.

Als ze moeten kiezen tussen twee experts, zullen ze degene kiezen die ze kennen en al meer vertrouwen. Een blog helpt mee aan Google vindbaarheid op relevante woorden en onderwerpen. En als je kwaliteit brengt, geeft dit je autoriteit. Met adverteren alleen, kun je zoveel inhoud niet overdragen.

Website, WordPress

Alle doelstellingen zijn helder en de bouwtekeningen van je web site zijn af, mooi! Onze ervaren designers kennen de mogelijkheden van het internet en de beperkingen van moderne browsers en gadgets.

Zodra je een module in een kolom sleept kun je direct aanpassingen doorvoeren. Het groene stipje naast “Beaver Builder” geeft aan dat de pagina die je bekijkt gemaakt is met behulp van Beaver Builder. Wil je een ander brand gebruiken voor retina-apparaten, dan kun je dit aanvinken en een ander brand WordPress hosting selecteren. Vink “Ander logo voor mobiele apparaten” aan om een ander brand voor mobiel te selecteren.

Het is daarom van belang dat jouw potentiële klanten je in zoekmachines als Google kunnen vinden. Dit kunnen we samen behalen door het optimaliseren van jouw website volgende de 200+ regeltjes van Google. Ik kan je helpen met het verbeteren van On-Page SEO en Off-Page search engine optimization, zodat jouw website beter wordt gevonden. Bij wp-admin of wp-admin/index.php krijg ik een blanco pagina, en bij wp-login krijg ik de pagina wat normaal de wp-admin pagina is. Als ik dan inlog krijg ik ook een blanco pagina. Voordat we van start gaan zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. En in welke richting dat is bespreken we samen.

Dit is dus ook van groot belang wanneer je inderdaad een bepaalde functionaliteit die veel kracht vereist, niet kan laten vallen. Het is inderdaad wel beter om het opzetten van een web site aan iemand anders over te laten, maar het zal je wel wat centjes kunnen kosten. Sommige mensen kiezen er daarom voor om het zelf in elkaar te zetten, alhoewel een skilled het sneller kan doen en meer eruit zou kunnen halen. WordPress is als CMS voor de meeste bedrijven voldoende scalable.

Een van de bekendste WordPress plugins bevat naast tientallen andere functies ook de mogelijkheid je website responsive te maken. Met een paar klikken op de knop is je web site omgetoverd tot een mobiel powerhouse.

Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Helaas alleen geschikt als je op Windows werkt. Betere contactformulieren die bij je doel passen – Veel WordPress themes hebben een contactpagina met een eigen geprogrammeerd formulier functie. Wij maken mooie en functionele formulieren met Elementor of HTML Forms. Uitgebreide functies voor de prime navigatie, incl. Mobiel menu, sticky menu en customized menu’s met Elementor.

Als je in WordPress foto’s toevoegt dan worden die in de map /wp-content/uploads geplaatst. Zoek deze map op in de in stap 1 gemaakte back-up. Controleer goed of er .php bestanden in staan en verwijder deze waar nodig. Dan kan je de inhoud van de map via FTP uploaden naar de map /wp-content/uploads in de httpdocs-map van je domein. Je kunt nu plug-ins en thema’s installeren die je eerder ook gebruikte. Het is erg belangrijk dat je deze opnieuw installeert en niet uit de back-up haalt.

Wij werken met een selectie aan thema’s welke continue doorontwikkeld worden zodat WP updates geen probleem vormen. Er zijn heel veel manieren om een web site te bouwen. Er bestaan veel CM-systemen waarmee je een website kan ontwikkelen. Het vraag, waarom kiezen voor een WordPress website? WordPress heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van andere CMS-systemen. WordPress is makkelijk te beheren en zeer flexibel.