Goedkoop WordPress Webshop Laten Maken?

23 november 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Bij betaalde thema’s heb je daarentegen vaak veel meer functies tot je beschikking. Zo kun je het uiterlijk van je website eenvoudiger aanpassen. Betaalde thema’s bevatten vaak functies die je niet terugziet in free of WordPress hosting charge thema’s. Zo beschik je met een betaald thema’s vaak over de volgende functies:

Nu is het zeker goed dat een systeem continu verbeterd wordt, maar dit houdt wel in dat je regelmatig je website of webshop moet updaten. En helaas gaat er soms iets mis bij het updaten van een web site of webshop. Om deze fout te herstellen heb je vaak enige technische kennis nodig.

Stap 1: WordPress Installeren & Configureren

Aanpassen van verschillende weergaven in het navigatiemenu. Gebruiksvriendelijke fotosliders. Hieronder WordPress bespreek ik kort 5 WooCommerce-thema’s waarmee je een professionele webshop kunt maken.

Betaalde thema’s bevatten vaak meer opties om je pagina’s mee op te bouwen. Ook zijn de betaalde thema’s over het algemeen een stuk gebruiksvriendelijker bij het opbouwen en het beheren van je website of webshop. Naast voordelen bestaan er ook nadelen aan het gebruik van WooCommerce. Ik heb de 3 grootste nadelen voor je opgesomd.

De thema’s kosten gemiddeld € 50, maar voor dat geld krijg je wel een hoop extra’s die je niet hebt bij gratis thema’s. Bij het thema XStore kun je voor je webshop uit maar liefst 45 verschillende designs kiezen.

Woocommerce Drip (€)

Een ander nadeel is dat het installeren van de updates tijd in beslag neemt. Ondanks dat WooCommerce over het algemeen gebruiksvriendelijk is, bestaan er wel verschillen tussen de thema’s. Zo zijn met name de free of charge thema’s vaak lastiger naar wens in te richten. Dit komt doordat er minder opties verwerkt zijn in het WooCommerce-systeem.

Ondanks dat je WooCommerce voor WordPress gratis kunt downloaden, moet je toch vaak kosten maken om WooCommerce helemaal naar wens te kunnen gebruiken. Zo moet je investeren in een domeinnaam eneen webhostingpakket. Zeker voor webshops die gebouwd zijn met WooCommerce in WordPress, is het belangrijk om een snel en stabiel webhostingpakket te hebben. Met een goed pakket zorg je er namelijk voor dat je webshop snel wordt ingeladen voor je bezoekers. Een ander nadeel van WooCommerce is dat er veel updates uitkomen.

Met deze plugin kun je namelijk per pagina instellen op welke zoekwoorden je in een zoekmachine gevonden wilt worden. WooCommerce is extreem flexibel. Je kunt namelijk aan de hand van een thema eenvoudig je website of webshop van uiterlijk veranderen. Er zijn veel free of charge, maar ook veel betaalde WooCommerce-thema’s te vinden. Het voordeel van de betaalde thema’s ten opzichte van de gratis varianten, zit ‘m voornamelijk in de mogelijkheden.

Bovendien kun je veel WordPress-plugins waarmee je de vindbaarheid verbetert, gratis downloaden. Met name de plugin Yoast search engine WordPress optimization is zeer geschikt om je web site of webshop beter vindbaar te maken.