Handige Plugins En Thema’s Voor Je WordPress Webshop

5 juni 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Dat deze plug-in ook beschikbaar is voor WooCommerce, betekent dat je deze tool kunt gebruiken om je content te optimaliseren en je vindbaarheid te vergroten. WPML , de grootste multilanguage plugin van WordPress, heeft ook voor WooCommerce een plug-in ontwikkeld om retailers meertalig te maken. Je kunt je webshop dus relatief eenvoudig multidomain, multilanguage en multicurrency opzetten om op die manier te profiteren van een groter verkoopgebied.

  • Daarbij zijn de verzendmogelijkheden zeer uitgebreid te configureren.
  • De volledige customer journey wordt ondersteund.
  • De meeste van onze webshops gebruiken Mollie als betaalprovider.
  • Met deze plugin kun je heel makkelijk zélf een webshop toevoegen aan je WordPress website.
  • De belangrijkste reden is de WordPress hulplijn waar ik het al eerder over had.

Wij richten ons op zzp’ers, kleine-, startende- en middelgrote bedrijven in Limburg zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Wij staan altijd voor u klaar zodat u zorgeloos kunt genieten van uw maatwerk WordPress webshop. Vimonto betekent one-stop-shopping, wij helpen u van a tot z. Je beschikt altijd over een homepage, vervolgpagina’s, landingspagina’s, berichtenarchief, fotogalerij, contactpagina en webshop. De indeling van de pagina’s staat huge, de content creëer je zelf. Instellen dat de verzendkosten worden berekend op foundation van het totaal gewicht van de bestelling of op basis van het aantal producten.

Webshop

Op de winkel pagina kan ik wel catagorie weergave instellen zodat de afbeelding wel wordt weergegeven , maar ik wil dit juist in een widget hebben. Er gaan trouwens ook berichten dat SSL misschien helemaal niet nodig is, volgens mij omdat de standaard beveiliging bij een goede internet hosting al een goede foundation is. Bij mij staan de volgende stappen namelijk in het Engels! En is er ook een mogelijkheid dat je dir korting ziet op de homepage want bij mij zie je het alleen pas als het in de winkelwagen ligt. Net als met pagina’s welke je eerst aanmaakt en dan content material in plaatst, maak je eerst hoofdcategorieën aan en dan producten. Als je een product aanmaakt kun je aan de rechterzijde dan aanvinken in welke categorie dit product getoond moet worden.

Allereerst begin je met de titel en de beschrijving van het product. Het is belangrijk om te weten dat de beschrijving niet rechts naast het product staat, maar in het onderste tabblad ‘Beschrijving’, onder het product.

Wil jij ook binnen een dag zelf een professionele webshop leren bouwen? Schrijf je dan nu in voor de cursus WordPress Webshop. Het enige wat je nodig hebt is webhosting, een domeinnaam en de WooCommerce plugin. Met zowel SiteGround als Cloud86 kun je WooCommerce gemakkelijk in één klik installeren vanuit je hosting dashboard. Op de pagina die hierna komt kun je de facturatieperiode kiezen en je bestelling afronden.

Voor optimaal online resultaat ben je bij Klik & Steen an het juiste adres. Een kanttekening daarbij is wel dat dit binnen jouw finances lastig wordt, meestal zitten ze toch web wel een stukje hoger. Aan de andere kant nemen ze wel een hoop zorgen voor je weg.

Dus als je de domeinnaam zou vertellen tegen een vriend/vriendin, dan zou hij/zij die in één keer goed op papier kunnen zetten. Na het selecteren van het WordPress hostingpakket is het tijd om een domeinnaam huge te leggen. Omdat een goed pakket meer betrouwbaarheid met zich meebrengt. Shopify is makkelijker , maar met veel functies kunnen de kosten oplopen en bij WordPress kun je meer kanten op en heb je veel meer kosteloze opties. Domeinnaam Je adres op web WordPress hosting met extensies als .nl & .com. Mail Professioneel e-mailen met je eigen domein – veilig en reclamevrij. Mailarchivering Automatische en veilige archivering voor je bedrijf.

Deze gratis handleiding gaat in op WordPress en Woocommerce. WordPress is een free of charge CMS waarmee je een web site, maar ook een webshop zelf kunt bouwen. Deze handleiding om zelf een WordPress webshop te bouwen gaat in op de belangrijkste elementen. Verwacht dus geen bol.com als eindresultaat waar er tientallen programmeurs dagelijks bezig zijn met de webshop.

Ten eerste zorgen we ervoor dat uw klanten altijd de mogelijkheid hebben om bij u te winkelen. Ook als u ligt te slapen kunnen er potentiele klanten op uw web site WordPress website zijn om aankopen te doen. Uw webshop zal gelinkt zijn aan betaalwijzen die uw bedrijf voor ogen heeft; bijvoorbeeld creditcard, PayPall en iDEAL.

Het is een beveiliging vereist om bijvoorbeeld betalingen te accepteren in de WordPress webshop. In dit scherm van de hosting zie je dat je verschillende zaken kan instellen. Je kan hier het wachtwoord bijvoorbeeld wijzigen van je hosting . En commerciële webshop software biedt te weinig vrijheid of heeft te weinig keuze uit templates. Het laten maken van een webshop is enorm prijzig .

Woocommerce Variation Swatches And Pictures

Daardoor kan het moeilijk zijn om te kiezen tussen deze twee systemen. Verschillen in systemen betekenen ook dat er verschillen zijn in mogelijkheden voor een web site of webshop, waardoor voorkeuren verschillen per bedrijf en klant. Dit betekent niet dat WordPress niet geschikt is voor grote webshops en websites.

HetWordPress compleet hostingpakket van € 30,00 per maand van xel is perfect voor het maken en runnen van een WordPress webwinkel. Er komt redelijk wat bij kijken – daar gaan we niet over liegen.

Cursisten waarderen depersoonlijke begeleiding, kleinschaligheid en nazorg. Met Mollie stel je gemakkelijk betaalopties in zoals Ideal, Paypal en Creditcard. We maken hiervoor een testaccount aan bij Mollie en leggen uit hoe het dashboard website bouwen van Mollie werkt. “Verrast over de persoonlijke begeleiding van beide heren tijdens een samengestelde cursus WordPress/SEO/SEA. Flexibel verdeeld over een aantal dagdelen in de maand waardoor je tussentijds de stof kunt toepassen.

Voeg naar wens ook een foto toe door daar verder te klikken. Naast berichten kan je in WordPress pagina’s aanmaken. Net zoals bij berichten wijzigen we snel de voorbeeldpagina om er gewend mee te raken. Als check heb ik ook een tweede bericht aangemaakt, dit kan jezelf ook doen. In de relaxation van de tutorial zal ik niet dieper op berichten in gaan. Omdat het WordPress bestand is ingepakt (zip-bestand), gaan wij die nu uitpakken. Een SSL-certificaat is het slotje en/of groene balkje in je adresbalk.