Hoe Kan Ik Eerst Offline Mijn WordPress Website Testen?

13 januari 2023 Uit Door gouwerijnstreek

Beide helpen met het verbeteren van je search engine optimization. Sommige mensen vertrouwen op WordPress om de foto te verkleinen. Een van de redenen dat een website traag is, zijn namelijk de foto’s. Je kunt hier een gratis WordPress hosting verkleinprogramma voor vinden op het internet zoals bijvoorbeeld EnterImage. Hiermee kun je dan verschillende foto’s tegelijk verkleinen.

Waar Kan Ik Een Domeinnaam En Hosting Regelen?

Gebruik ze dus niet op je hoofdpagina Deze schets noemen ze een wireframe. Heb je 8 pagina’s in je web site, dan teken je dus eight wireframes.

Je Website Niet Optimaliseren Voor Zoekmachines (search Engine Optimization)

Webhosting Voor WordPress

foto’s weglaten op een mobiel Met een thema als Divi kun je ook ervoor kiezen om bepaalde foto’s niet te laten zien op de de mobiel. Je kunt zelfs hele secties alleen voor de laptop maken wordpress webshop en een uitgeklede versie voor de mobiel. Video’s als achtergrond is waarschijnlijk nooit een goed idee voor de mobiel. Sliders en achtergrond video’s worden over het algemeen gezien als conversie killers.

verkleinen van je foto voor sneller laden van je web site Dit verkleinen zorgt ervoor dat je web site woocommerce sneller laadt en minder data nodig heeft als je op de mobiel wordt gevonden.

  • Je zal nu op een overzichtspagina terecht komen.
  • Selecteer als eerste bij “Select area” je domeinnaam.
  • Via SiteGround gaat dit gelukkig heel eenvoudig.

Hier zijn speciale websites voor zoals unsplash. Maar WordPress heeft ook plugins die deze foto’s voor je kan opsporen.