Hoe Maak Je Zelf Een Eigen WordPress Website

16 augustus 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Wanneer je niks invult bij Slug, dan zal er automatisch een slug gemaakt worden gebaseerd op de naam van de categorie. Plugin- of themaset kun je op geen ingesteld houden.

Indien de WordPress web site through een andere internet hosting account gaat worden gebruikt moet u ook de database overzetten. Deze plugin blokkeert onder andere de toegang voor computers die onrechtmatig proberen in te loggen in WordPress. Je hoeft na de installatie van deze plugin verder niets in te stellen. Je kunt de WordFence ook gebruiken om een gehackte / besmette web site te scannen op onregelmatigheden en deze te corrigeren. Kies een andere gebruikersnaam dan ‘admin’ voor je WordPress website. Mijn favoriete plugin was de Site Origin page builder en ook die heb ik aan de kant geschoven.

De meeste caching plugins legen de cache als je ze uitschakelt, maar WP Rocket wellicht niet. Ik zou het aantal uur waarna de cache automatisch geleegd wordt niet te laag zetten. Caching zorgt er juist voor dat de inhoud niet steeds uit de database geladen hoeft te worden.

Caching: WordPress Sneller Maken Voor Iedere Gebruiker

WordPress heeft wel allerlei plugins voor hogere veiligheid. Door regelmatig te updaten, is de kans op een gehackte web site al heel veel kleiner. Laat ook je webbouwer beperkte rechten toekennen aan de mappen met je websitebestanden, zie in dit externe bericht de ‘aanbevolen maprechten WordPress‘. Naar schatting ligt het marktaandeel van WordPress op circa 32,5% van het totaal aantal web sites ter wereld.

Het is wat omslachtig, maar over het algemeen heb je jouw thema zo aangeschaft. Om aan te geven welke pagina de vaste homepage van de web site wordt, ga je naar ‘Instellingen’. Hier klik je op ‘Lezen’, vink je bij ‘Startpagina toont’ het tweede vakje aan en selecteer je bij ‘Voorpagina’ die pagina die je ‘Home’ hebt genoemd. Heb je dit gedaan, dan sla je jouw wijzigingen op door te klikken op ‘Wijzigingen opslaan’. Als je dit hebt gedaan, krijg je alleen nog maar samenvattingen te zien op jouw website en geen hele blogberichten meer. Voor we je meer vertellen over het ontwikkelen van een website, lees je eerst iets meer over WordPress.

Plug-ins en widgets zijn handige instruments die je website echt iets extra’s geven. Je kan met WordPress plug-ins en widgets je website vullen met bijvoorbeeld een contactformulier of een fotogalerij.

Hierbij schrijven we nette code die web optimization proof is. We hanteren een aantal technische search engine optimization technieken waaronder het right toepassen van titels en afbeeldingen maar ook het toevoegen van semantische tag’s. Hierdoor kunnen we aan zoekmachines aangeven hoe de pagina is ingedeeld, waar ze belangrijke informatie kunnen vinden en wat voor informatie dit is. Hierdoor geven we de website alvast een zetje in de rug op SEO gebied. Wilt u een eigen web site laten ontwerpen en bouwen met WordPress? Dan gaan wij graag kijken wat wij voor u kunnen doen.

In Korte Tijd Een Web Site Realiseren

Je ziet dan net als bij de plugins een paar tabbladen met Populair, Nieuwste en Uitgelicht. Je kan ook bij Eigenschap filter zoeken naar specifieke thema’s. Maak je ook niet druk als het niet direct lukt om de web site te bouwen die je voor ogen hebt.

  • Met conversie-optimalisatie kun je het maximale uit je website halen – mits je website nog kán groeien.
  • Heb je interesse in meer WordPress video handleidingen?
  • Je beschrijving ziet er helder en overzichtelijk uit dus dat gaf me het vertrouwen deze verhuizing maar eens zelf op te pakken.
  • Het CMS dat in deze handleiding gebruikt wordt, is WordPress.
  • Met marketing bedoelen we niet flitsende advertenties of bewegende banners.
  • De techniek van WordPress is zo ingericht dat deze zeer goed door zoekmachines wordt geïndexeerd.

Met deze gebruikersrol kan de persoon die voor je schrijft berichten zelf maken, bewerken en publiceren. Wil je dat een schrijver ook berichten van andere kan beheren, dan is Redacteur de beste keuze. Je kunt het nu plakken op de locatie van je website waar je het wilt weergeven. In mijn voorbeeld web site staat op de contactpagina een Google maps kaart. Helemaal onderaan een pagina van een web site wordpress website staat altijd de footer van een web site. Hier staan vaak nog wat nuttige hyperlinks in en bijvoorbeeld de adres- en contactgegevens van een bedrijf. In de Customizer kun je op een eenvoudige manier bekijken hoe je web site eruitziet op verschillende apparaten.

Maak je een simpele bedrijfswebsite met een paar pagina’s, tekst en enkele foto’s? Dan zal je totale web site niet meer dan 1 GB in beslag nemen. Ben je een fotograaf en wil je op je website foto’s in hoge resolutie aanbieden? Eén fotobestand kan ongeveer 5 MB in beslag nemen. Wanneer je a thousand WordPress hosting foto’s toevoegt, heb je dus ongeveer 5 GB opslagruimte nodig. Een enkel videobestand kan honderden megabytes groot zijn.

Met een pagina builder kun je dan elke gewenste pagina bouwen. Omdat je een web site wilt hebben die je klanten aanspreekt, is een kleine rondgang op het internet niet onbelangrijk. Ik gebruik zelf de Google Ads zoekwoordenplanner. Daarnaast de Google suggesties die je ziet zodra je begint met typen. Kijk ik wat voor bladzijden de concurrent in zijn web site wordpress webshop heeft. Doe je aan een vorm van content advertising, dan hou je ook een blog bij. Als ik ervan uit ga dat je WordPress gaat gebruiken.

Bekijk hieronder een voorbeeld waarin ik de tekst van een heading module eenvoudig verander. Eenmaal op de knop gedrukt kun je de pagina aanpassen. De eerste keer dat je een pagina wilt aanpassen in Beaver Builder zal je de vraag krijgen of je een rondleiding wilt starten.

Ook scannen we jouw site 24/7 op kwetsbaarheden. Met online werken beheer je jouw bestanden, agenda en e-mail in de cloud. Performance Hosting Boost je groeiende webshop of web site met een Managed VPS. Daarnaast is het optimaliseren van afbeeldingen op je website aan te bevelen.