Hoe Werkt Een Plisse Gordijn

31 juli 2016 0 Door gouwerijnstreek

Plisségordijnen van Madozon zijn een geschikte oplossing dat mogelijk is voor ieder type raam. Het DuoLight-principe komt het best tot zijn recht bij een volledig neergelaten gordijn Koop duo rolgordijnen in winkel doordat het onderste gedeelte van het gordijn doorzichtig is. Het gordijn is uitgevoerd met een onderprofiel dat door zijn stijfheid en gewicht het gordijn strak houdt.

Een plissé gordijn is gemaakt van een frisse, geplooide stof die te verkrijgen is in verschillende kleuren en stijlen. Het doek van een plissé gordijn is trapsgewijs gevouwen. Tegen een kleine vergoeding laten wij – in overleg met jou – de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers. Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte.

Het heeft een natuurlijk effect en verrijkt het interieur op een subtiele wijze. Duette® gordijnen zijn voorzien van een unieke honingraatstructuur. Duette® gordijnen zijn daarnaast energie-efficiënt. Juist door de honingraatstructuur beschikt het Duette® gordijn over isolerende eigenschappen. In de vestiging Purmerend kunt u de meeste producten in het echt zien en bovendien direct uw bestelling plaatsen. Een electrisch zonnescherm is ideaal als u de zon buiten uw huis wilt houden.

  • Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen.
  • Ook voor schuine en vreemd gevormde ramen is vaak een plissé gordijn toe te passen.

Het plisségordijn wordt bij elkaar gehouden door 2 koorden die door de verticale uiteinden van het plisségordijn van boven naar beneden lopen. Doordat het plisségordijn op verschillende manier ingesteld kan worden, wordt het een top down bottom up plisségordijn genoemd. De oplossing voor goedkope tijdelijke witte raambekleding. De Redi Shade papieren plisses passen in vrijwel elk interieur. Het creeërt directe privacy, filtert het zonlicht op een zachte manier en blokkeert UV-stralen. De witte plisses zijn eenvoudig op maat te knippen of te snijden en vervolgens zonder gereedschap op te hangen door middel van een plakstrip.

Gerelateerde Producten

Zo kunnen plissés in de woonkamer gebruikt worden in een transparante of semi-transparante stof en in de slaapkamer verduisterend. De meeste stoffen van de plissé collectie zijn bestand tegen vocht- en condensvorming. Het product is daarom ideaal voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer en keuken. Plissé gordijnen zijn uitermate geschikt voor smalle kozijnen, dak- en draai-kiepramen.

Er is de enkel laags plisse stof en de dubbel laags ook wel dupli of duette stof genaamd. Enkel laags stoffen zijn gemaakt uit een enkele laag stof. Hierdoor zijn deze stoffen over het algemeen wat vriendelijker geprijsd maar zeker niet minder van kwaliteit. De stoffen kunnen transparant, semi transparant of verduisterend zijn.

Elke raat vormt dus een thermische barrière tussen het raam en de kamertemperatuur. In de praktijk betekent dat dat honingraat plissé gordijnen je helpen om je huis koel te houden in de zomer en warm in de winter. Plissé gordijnen staan bekend als een stijlvolle manier van zonwering die naadloos opgaat in verschillende woonstijlen. Je weert de zon en bevordert je privacy zo op een stijlvolle manier. Wat voor soort raam wilt u voorzien van plissé rolgordijnen? Een recht raam, rond raam, schuin raam, groot raam, klein raam, dakraam, draai- of kiepraam? Plisségordijnen zijn geschikt voor ramen van elke grootte en vorm.

Grote honingraat plisségordijnen trek je eenvoudig en licht op. HEWO produceert een zeer comfortabele kettingbediening voor dupliplissé gordijnen. Heb je een groot raam dan Webshop plisségordijnen komt dit voordeel nóg meer naar voren. Een koordbediening trekt zwaar op, zeker bij grote vlakken. Bovendien is er bij koordbediening dan sneller sprake van slijtage.

Keuze uit een brede collectie stoffen van transparant tot verduisterend, in fraaie uniekleuren of prachtige dessins. De coronapandemie zorgt inmiddels al ruim een jaar voor een enorme drukte in de zonweringbranche. Verano doet er alles aan om alle bestellingen zo snel mogelijk te produceren. Al onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren met behulp van onze duidelijke montagehandleidingen raamdecoratie. Na bestellen wordt uw nieuwe raamdecoratie in de regel binnen 5 tot 10 werkdagen bij u afgeleverd. Als je aan het koord / ketting trekt worden de koordjes omhoog getrokken. ‘Overgebleven’ koord wikkelt zich om een zogenaamde spindel, een soort buis, die verwerkt zit in de bovenzijde van het plissé gordijn.

plisse gordijn

Dat betekent dat het product breder gemaakt kan worden dan de stofbreedte. Overlap Online jaloezieën bestellen is mogelijk met koord- en kettingbediening en bij een plooibreedte van 20 mm.