Je Woocommerce Shop Koppelen

6 juli 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Nog Geen Mailblue Account? Probeer Het Gratis Uit!

Dat ziet er wel veel beter uit! Fanny zorgt voor een glimlach op je gezicht.

SoPressed heeft voor mij een website gemaakt waarover ik nu al zeer tevreden ben. Binnen een korte tijd voorzag Fanny Veldmeijer mij van een op mijn wens gemaakte eerste opzet. Zij luistert naar mijn verwachtingen, kijkt naar mij als persoon en gaat daarmee aan de slag. Het is nu aan mij om met haar te gaan werken aan het personaliseren van de website WordPress hosting. Over Fanny en haar staff niets dan lof.

Het was ontzettend fijn om met haar te werken. Ze werkt met ontzettend veel passie en enthousiasme en brengt je ideeën tot een prachtig eindresultaat. hij spettert al behoorlijk! Dank voor de inspirerende workshop, en wat mij betreft ben je een top-mens . Een aantal mensen hebben gereageerd op de nieuwsbrief en zij vonden hem mooi, strak vorm gegeven, prettig leesbaar En veel informatie.

Kasteleijn van het Volvomuseum in Loosdrecht WordPress Ernst Haselhoff Lich Kastelijn

Fanny snapt haar klant en denkt pro-actief mee. Fanny communiceert hartstikke helder en geen vraag is haar te gek. Zeer prettig om mee samen te werken! initiatiefvol tegen een scherpe prijs.

  • Geen moeilijk gedoe dus met 2 aparte beheerders systemen.
  • De WooCommerce backend is geïntegreerd in de backend van WooCommerce.
  • Ook als je zowel een webshop als website hebt.
  • Jouw webshop heeft gewoon 1 systeem voor de beheerder.
  • De WooCommerce backend is gemakkelijk te begrijpen en overzichtelijk.

Wij Werken Voor Klanten Met Ambitie

Fanny betekent voor mij – als eigenaar van one hundred Jaar Na Vandaag professioneel, kundig, super betrokken. en onderhoudt, kom even langs bij Snel, zakelijk, maar ook heat WordPress en vriendelijk zo loopt ons contact met Fanny. Nu hebben we onze website precies zo gekregen, als gewenst.