Magento 2 Snelheid Verbeteren 🚀

2 februari 2022 Uit Door gouwerijnstreek

“De koppeling met Bol.com bleek al heel snel de webshop juiste keuze,” bevestigt Nick van Pollmann.

“Younify stelde relevante vragen en leverde landspecifieke enter tijdens de voorstelfase. Dit was een van de redenen waarom we Younify als onze Magento ontwikkelingspartner hebben gekozen. Bij Younify weten we dat samenwerken belangrijk is voor het succes van onze klanten.

“In slechts een paar maanden tijd hebben we onze on-line omzet met ruim four hundred% zien toenemen.” “Dankzij Younify hebben we onze online ambities kunnen vormgeven.”

  • OntwikkelaarMagento Inc.Recentste versie2.3.2

WELK SUPPORTPAKKET PAST BIJ JOUW WEBSHOP? Het Silver mannequin staat voor een solide help omgeving met daarin ook oplossingen voor de verdere ontwikkeling van de webshop. Platinum is de oplossing voor de shops waar continue ontwikkeling nodig is.

Webinar: 5 gouden tips voor het starten magento hosting van je webshop BoekDienstenContactBen je al lid?

Met een dedicated team bouwen wij continu met u mee. vergelijk onze supportpakketten “Bij het zoeken naar een Magento-bureau in Nederland hebben onze klanten veel opties. Younify onderscheidt zich door een hoog technisch competentieniveau.”

Samen helpen we u uw bedrijf uit te breiden! Gedurende de jaren van exhausting werken, is onze partnerlijst samen met onze ervaring met het ontwikkelen van Magento-winkels tot een hoog level gegroeid. In nauwe samenwerking met zeer betrouwbare partners garanderen we een beter resultaat voor uw bedrijf. Een overgrote meerderheid van on-line consultants is nu voor u beschikbaar op één pagina.

Webinar: 5 hacks voor meer omzet PDF 7 hacks om direct meer te verdienenPDF 7 Meest gemaakte fouten door startersWebinar: 5 gouden suggestions magento voor het starten van je webshop PDF 7 Meest gemaakte fouten door starters

Neem contact met hen op om uw bedrijf succesvoller te maken. Alles over de Magento 2 – Bol.com plugin en succesvol verkopen op bol.com.