Magento 2 Webshop

8 mei 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Magento is een open source oplossing met een grote neighborhood als achterban. WordPressWij bieden WordPress als content administration systeem aan.

MVOOndernemen is een kwestie van geven en nemen. X-Interactive is dan ook enorm betrokken bij verschillende initiatieven, vaak in vorm van sponsoring. MagentoWij bieden Magento als webshop systeem aan.

WijWij zijn X-Interactive, wij maken websites, webshops en webapplicaties. Ook zijn wij maatschappelijk betrokken bij numerous magento regionale en nationale initiatieven.+X-Interactive

VormgevingOm uw imago zo compleet mogelijk neer te zetten bieden wij meer dan alleen een website. WebshopsOp deze pagina vindt u een selectie van de door ons ontwikkelde webshops. WebapplicatiesOp deze pagina vindt u een selectie van de door ons gemaakte webapplicaties. VormgevingOp deze pagina vindt u een selectie van het door ons gemaakte drukwerk, zoals folders, briefpapier en visitekaartjes. ApplicatiesOp deze pagina vindt u een selectie van de door ons gemaakte applicaties, bijvoorbeeld voor Windows en embedded-gadgets.

Wil je graag je eigen Magento webshop laten ontwikkelen? Of wil je graag een nieuw ontwerp voor je huidige webshop? Bij X-Interactive zijn wij gespecialiseerd in het maken van goed converterende webshops op foundation van het Magento 2 systeem.

Wij bouwen en ontwerpen webshops volledig op maat. WebapplicatiesVerzamelt u veel nuttige gegevens, maar heeft u geen inzicht in de informatie? Dat klinkt als of u toe bent aan verdere automatisering!

Ervoor zorgen dat zoveel mogelijk bezoekers klant worden. WebshopsU wilt een freelance internetwinkel beginnen? X-Interactive kan u daarbij uitstekend helpen.

Magento Versie

Daarnaast ontwikkelen en implementeren wij volledige maatwerk oplossingen in Magento. Magento is een e-commerce systeem waarmee je een professionele webwinkel kunt laten maken en beheren. Met Magento 2 kun je alles zelf beheren en aanpassen, van het afhandelen van orders tot de marketing omtrent je webshop. Kortom, Magento is erg gebruiksvriendelijk voor jou als ondernemer. Naast standaard oplossingen bieden wij bij X-Interactive ook volledige maatwerk oplossingen.

Dit betekent dat er processen in Magento geautomatiseerd kunnen worden, hierbij moet je denken aan kassasystemen, boekhoudpakketten en productbeheer. Dat resulteert in tijdwinst voor jou als ondernemer.

WordPress is een open source oplossing met een grote community als achterban. Exact en MagentoBespaar werk door uw webshop met uw boekhoudpakket te koppelen. Microsoft DynamicsX-Interactive biedt naast software magento hosting program-op-maat ook bestaande enterprise resource planning pakketten aan van Microsoft. Tevens kunnen wij het functionele en technische implementatie traject van A tot Z voor u verzorgen.