Magento Commerce

1 maart 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Van alle Magento-websites wordt verwacht dat ze PCI-compliant zijn, dus klantinformatie wordt niet zonder hun medeweten opgeslagen of doorgegeven. U moet er echter voor zorgen dat u de regels volgt om ervoor te zorgen dat uw site magento hosting zelf aan het beleid voldoet.

Het is ook de moeite waard om te erkennen dat oudere versies van Magento mogelijk niet voor altijd ondersteuning van het bedrijf krijgen. Dit omvat beveiligingspatches.

Heb Ik Uitgebreide Technische Kennis Nodig Voor Het Beheren Van Magento?

Houd er rekening mee dat aan verschillende betalingsgateway-integraties mogelijk een prijs is verbonden. Wanneer u uw Magento-winkel met Adobe bouwt, moet u rekening houden met de prijzen. Sommige oplossingen zijn gratis, maar voor veel van de extensies, thema’s en plug-ins van Magento worden additional kosten in rekening gebracht.

Creditcard- en debetkaartverwerking van elke provider is ook niet free of charge. U moet de betalingsproviders bekijken die met Magento integreren om te zien welke u de laagste prijzen kan bieden. Enkele veelvoorkomende keuzes voor Magento zijn: Als er iets met uw website magento gebeurt, biedt Magento services om het probleem op te lossen. Ze hebben zelfs een volledig beveiligingscentrum dat zich aan die taak houdt.

magento webshop rekent bijvoorbeeld van $ 1,000 naar $ 5,000 voor kwetsbaarheden in SQL-injecties. Als u Magento gebruikt als een open supply storefront, kunt u helaas niet verwachten dat er ook beveiliging wordt ingebracht. Dit is iets dat veel consumenten opmerken wanneer ze productrecensies achterlaten voor de service. U bent verantwoordelijk voor het installeren van uw eigen SSL-certificaat.