Magento » Guapa E

9 februari 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Dat kan zeker met magento 2. Dutchwebdesign is gespecialiseerd in het bouwen van geavanceerde en onderscheidende Magento 2 webshops.

De mogelijkheden worden alsmaar groter. Denk aan meerdere talen en valuta, webshop multistores, enorme productaantallen en complexe koppelingen.

Of het aantal producten extreem verhogen? magento 2 webshop cases waar we trots op zijn WSB – Maatwerk Magento 2 omgeving WSB Finishing Equipment informeert, levert en ondersteund professionals met o.a.

Niet voor niets kiezen dan ook veel bedrijven voor Magento. Eind 2015 is Magento 2 gelanceerd, een vernieuwde en gebruiksvriendelijkere versie ten opzichte van zijn voorganger, Magento 1. Met Magento 2 bouw je webshops voor B2B én B2C. Verder is het mogelijk om multistores op te zetten.

Maar wat houdt magento hosting 2 in? En past het bij jouw bedrijf? Magento is één van de meest gebruikte open source e-commerce platforms in de wereld waarmee webshops worden gebouwd en beheerd. Het staat bekend om zijn conversie en zoekmachine optimalisaties.

Zodra er maatwerk aan te pas komt, heb je het helemaal in eigen hand. Van het ontwerp tot de standaard functionaliteiten, vernieuwde modules en complexe koppelingen. Wil je meerdere talen en valuta toevoegen?

Laat Je Webshop Grenzeloos Groeien