Magento Webshop Laten Maken? 📞 Magento Specialist Indigo In Den Haag

18 mei 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Wij maken op deze website gebruik van cookies. magento WEBSITE LATEN ONTWIKKELEN ➫ Landingspagina

We weten hoe we u kunnen helpen. Voor u kunnen we het volgende doen: Of mogelijk een volledig nieuwe functionaliteit is.

Inclusief three maanden bugvrije periode en 8 uur free of charge ondersteuning binnen 1 jaar * kosten voor plug-ins zijn niet inbegrepen in de pakketprijs Alle aanpassingen zijn gebaseerd op een werkopdracht U verkoopt al producten on-line magento webshop, maar uw winkel is verouderd of u bent niet tevreden. Misschien heeft u een winkel die niets verkoopt en betaal je gewoon alle kosten voor internet hosting, domeinnamen en nog steeds niets.

In Het Kort Over Magento Monkey

Denk hierbij bijvoorbeeld aan iDeal, Paypal, creditcard, and so forth. Niet alleen Nederlandse bezoekers moeten by way of uw web site kunnen betalen, maar ook Belgische en Duitse bezoekers .

Eén van de auteurs van dit boek is niemand minder dan de dochter van Eugène Eijdems . Floortje Eijdems is advocate bij Advocatenkantoor Banning N.V. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Innovatieve Magento 2 Webshops Bouwen

In overleg met u implementeren we de juiste betaalmethoden in uw store. De huidige privateness wetgeving stelt hoge eisen aan de veiligheid van uw webshop. Met name klantgegevens zijn ”heilig”. Bij oplevering van uw Magento 2 webshop ontvangt u free of charge het boek ”Checklist Privacy AVG”.

➫ Uitgebreide zakelijke website magento hosting WEBSITE LATEN ONTWIKKELEN➫ Landingspagina