Managed Woocommerce Hosting

19 maart 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Zie Beheer van Product Categorieën, Tags en Eigenschappen voor een meer gedetailleerde uitleg hoe je deze kan instellen. ● Een gegroepeerd product is een verzameling van aanverwante producten, die afzonderlijk kunnen worden gekocht. Een PS3 zou bijvoorbeeld een gegroepeerd product moeten zijn als er 80GB, 120GB en 200 GB varianten van hetzelfde hoofdproduct verkocht WordPress worden. Zoals je ook zou verwachten, werken categorieën en tags gelukkig op dezelfde manier als de categorieën en tags van blog-/nieuwsberichten. Ze kunnen dus worden toegepast vóór, tijdens of na het maken van een product. Normaal gesproken zijn de standaard waarden voldoende. Deze optie is alleen zichtbaar wanneer het vinkje bij het tabblad Algemeen aan staat.

Als further beveiligingslaag voor een webshop is het aan te raden een plugin als iThemes Security Pro, Securi of WordFence te gebruiken. Dit soort plugins regelen zaken als tweestapsverificatie en blokkades bij veelvuldige inlogpogingen. Afgelopen zomer kwam een kritiek beveiligingslek aan het licht bij webshops die WooCommerce gebruiken. Direct na het ontdekken van het lek bracht Automattic, het bedrijf achter het e-commerceplatform, een belangrijke replace uit. Onder andere klantgegevens van deze on-line winkels zijn hierdoor zeer kwetsbaar voor hacks. De betaalmogelijkheden voor een WooCommerce webshop zijn ook uit te breiden.

  • Unieke houten horloges, één voor één uitzonderlijk.
  • Voor installaties hebben we toegang tot de webwinkel en het boekhoudsysteem nodig.
  • Gebruik de keuzehulp om snel het beste boekhoudprogramma te vinden.

Kies je voor een verzameldebiteur, dan worden alle bestellingen op dezelfde debiteur worden geboekt. Het juist instellen van deze zaken is geen hogere wiskunde, maar wel belangrijk voor het succes van je webshop.

Magento Visma Net

Je betaalt over het algemeen iets meer voor hosting wanneer je een webshop wil maken. WordPress installeren WordPress hosting en wat basisinstellingen goedzetten. En ook deze schatting is afhankelijk van de grootte en complexiteit.

Hierdoor is het erg belangrijk om gebruik te maken van de juiste caching. Als laatste moet je bij een webshop rekening houden met externe partijen, die door middel van bijvoorbeeld een plugin geïntegreerd worden in de web site.

In het overzicht bij “Als bijlage toevoegen aan”, kun je opgeven bij welke e-mails de statische bestanden toegevoegd moeten worden. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de extra WordPress templatevelden.

Dat kunnen fysieke producten zijn, digitale producten, abonnementen, afspraken en nog veel meer. Met WooCommerce kan je letterlijk alles verkopen wat je wilt. Let goed op dat sommige functies die je wilt hebben een aparte of additional add-on voor nodig is. Een add-on is eigenlijk een optionele functie in WooCommerce die je los kan kopen om jouw product of dienst te verkopen.

Beste Cpanel Internet Hosting Vergelijken

De koppeling wordt ondersteund vanaf WordPress-versie four.7.5 en WooCommerce-versie 3.zero.eight. Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen of maatwerkmodules toevoegen. Deze module wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.

Hostgator is een grote hostingpartij die al verschillende jaren meedraait in de high op het gebied van webhosting. Neem gerust vrijblijvendcontactmet ons op om je vragen over webshops te beantwoorden. Magentois ook zeker een bekende naam voor de mensen die met e-commerce te maken hebben.

Of je nu sporadisch een product verkoopt of een enorme webshop wilt beginnen, je hebt met WooCommerce sowieso een verzendmethode en een betaaloplossing nodig. Je kunt je store koppelen met vervoerders als PostNL, UPS en DHL. Maar je kunt ook kiezen voor verzendsoftware als Sendcloud waarmee je toegang krijgt tot een heleboel verzendmogelijkheden.

Om betalingen te ontvangen raad ik je aan te werken met een Payment Service Provider zoals bijvoorbeeld Sisow of Mollie. Deze bedrijven zorgen ervoor dat jij betalingen kunt ontvangen zonder gedoe met de bank. Dan kun je deze gaan installeren op jouw WordPress weblog. Je gaat hiervoor weer naar de WordPress beheeromgeving en klikt op ‘Weergave’ en vervolgens op ‘Thema’s’. De WooCommerce installatie is dan wel succesvol en je kunt ook gewoon producten verkopen through jouw web site. Wanneer je de plugin hebt gedownload ga je naar de beheeromgeving van jouw WordPress website.