Perfect In Woocommerce? Hier Lees Je Waarom En Hoe!

13 april 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Wij brengen de verschillende doelgroepen in kaart, zodat je jouw webshop aanbod nauwkeurig op de vragen van de markt kunt afstemmen. Ook door middel van interactieonderzoek proberen we tot een zo hoog mogelijke conversie te komen. Zo haal je het beste uit je eigen, unieke bedrijfsconcept zodat je altijd en overal kunt inspelen op elke actuele klantwens, hoe verschillend ook. Wil je je producten ook zichtbaar op je Facebook pagina? Klik dan in het laatste scherm op toevoegen bij facebook-winkel om deze te koppelen. Wanneer je al deze stappen doorlopen hebt, zijn jouw producten vanuit jouw webshop gekoppeld aan jouw Facebook shop WordPress. Zodra je dit gedaan hebt, wordt er automatisch een verzoek voor Instagram buying aangevraagd.

Denk aan betalingsproviders, boekhouding, et cetera. Als je bijvoorbeeld naar Nederland, België en Duitsland verzend kun je drie zones aanmaken en aan iedere zone een land koppelen.

Ik vroeg Remco Nieuwenhuizen van WPsupporters om enkele beveiligingstips voor WooCommerce-webshops naar aanleiding van de bevindingen. Log in op je WordPress website WordPress hosting, ga naar Plugins en klik op Nieuwe plugin.

Web Site Maken

Ook hier is de automatische optie de makkelijkste. Belangrijk, voordat je gaat bijwerken is het raadzaam dat je een backup maakt van je huidige installatie, evenals je WordPress database. Het toevoegen van een eenvoudig product is niet moeilijk, eigenlijk verschilt het niet veel van het bewerken van een standaard WordPress bericht.

Naast een offline boekhoudprogramma heb je namelijk ook een goede virusscanner nodig, back-up software en een grote harde schijf. Dit zijn further bijkomende kosten die je mee moet nemen in je beslissing. Het thema dat ik gebruik heeft er blijkbaar zeven. Je kan met dit thema verschillende sidebars aanmaken en bij de meta-options van elk product, pagina en blogartikel bepalen welke sidebar je laat zien. De URL kan je bovenaan aanpassen door op ‘bewerken’ te klikken en de url te veranderen naar ‘producten’.

Je kunt zelfs jouw webshop free of charge laten verhuizen als jij op dit moment een webshop gehost hebt bij een andere hostingpartij. Cloud86 is daarom zeker een goed alternatief wanneer jij opzoek bent naar een Nederlandse WooCommerce internet hosting provider. Het kan zijn dat het thema die jij gebruikt ook zo’n Pagebuilder heeft, maar de kans is groot dat die web ietsje anders werkt. Ik ga voor dit moment de Pagebuilder negeren, need het brengt teveel opties met zich mee. Ik wil eerst een goedwerkende en eenvoudige webshop bouwen.

  • Wil jij op een goede en vooral ook professionele manier je producten verkopen through je eigen WordPress website?
  • MplusKASSA is de meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware op de Nederlandse markt.
  • Steeds meer ondernemers werken met abonnementen.
  • Je krijgt vervolgens een scherm te zien met meerdere opties.

We hebben meer dan 14 jaar ervaring in on-line afrekenen en weten als geen ander hoe we de conversie kunnen verhogen zodat jij hier niet wakker van hoeft te liggen. MplusKASSA & Woocommerce zijn een gouden combinatie. Woocommerce is gebaseerd op het open supply wordpress website pakket WordPress wat wereldwijd 57% van alle web sites mogelijk maakt. [newline]Het is laagdrempelig en een typisch pakket voor retail.

Als de webshop eenmaal staat, kun je zonder technische kennis zelf aan de slag met het vullen en bijhouden van de store. Houd er wel rekening mee dat de gratis versie geen pagebuilder kent en je qua content dan minder opmaakmogelijkheden hebt. IDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalmiddel, als webshop is het dus belangrijk dat je dit ook aanbiedt. Door middel van de Mollie Payments plugin kunnen klanten via iDeal in je webshop betalen. Een klein percentage van het bedrag gaat dan naar Stichting Mollie Payments. PayPal komt al als standaard betaaloptie bij WooCommerce. Nee, wij leveren geen help op bestaande WooCommerce webshops.

Voordelen Van De Woocommerce Integratie

Het helpt je bezoekers om jou sneller en makkelijker te vinden. WooCommerce is eenvoudig te koppelen aan betaalproviders, zoals Mollie, Sisow of Adyen, en aan verzendpartners zoals PostNL en DHL. Tevens zijn er binnen WooCommerce veel plug-ins en functionaliteiten beschikbaar om uit te breiden.

Het is meestal beter om hier een asterisk in te vullen. Hier kan je een aantal velden aan- of uitzetten van je afrekenpagina.

Het is sowieso nooit af te raden om je eens te verdiepen in plugins die de WooCommerce functionaliteit nog beter kunnen maken dan dat die eigenlijk al is. Anyway, in dit artikel maken wij een lijstje van onze favoriete WooCommerce plugins, maar voordat we beginnen geven we je eerst nog een paar ideas. Web-Company heeft voor various webwinkel systemen standaard koppelingen ontwikkeld. Je ontvangt een e-mail met de gegevens die we nodig hebben om de koppeling op te zetten.

Fb For Woocommerce, Gebruik Jij Deze Gratis Plugin Al?

WooCommerce is standaard voorzien van enkele bekende, goed beveiligde online afrekenprocessen. Daarnaast zijn opties als iDEAL mogelijk en we helpen je graag op weg om daarvoor de juiste extensie te selecteren.

Nadat het bijwerken is voltooid is het nog aan te bevelen om de WooCommerce plug-in even te deactiveren dan weer te activeren. Hierdoor worden ook mogelijk nieuw geïnstalleerde onderdelen meteen geactiveerd.

Wat wel als nadeel wordt gezien, is dat veel functies los moeten worden geïnstalleerd. Waar ze bij bijvoorbeeld Magento standaard beschikbaar zijn, moet je ze bij WooCommerce als losse plugin installeren. Naast dat het extra tijd kost, zorgt dit er ook voor dat de webshop trager wordt.

Magento kan nog eventjes rustig ademhalen, need WooCommerce is qua webshopfunctionaliteiten en inrichting op e-commerce nog niet zover al Magento. Het is aan WooCommerce en WordPress om een solide en stabiel systeem te zijn.