Plisse Gordijnen

3 augustus 2016 0 Door gouwerijnstreek

Al onze gordijnen zijn van de hoogste kwaliteit, daarom geven we standaard 3 jaar garantie. Het enkele plisségordijn is er in diverse uitvoeringen. Zo vind je bij Raambekleding Nederland.NL transparante plissegordijnen, semi transparante plissegordijnen en verduisterende plisségordijnen. Wil Goedkoop duo rolgordijnen bestellen je veel licht binnenlaten maar ook inkijk tegengaan? Dan is een semi-transparante plissé de beste keuze. Je kunt van alle stoffen en kleuren gratis kleurstalen aanvragen, zodat je de kleur en transparantie thuis goed kunt beoordelen. Het plisségordijn is een populaire vorm van raamdecoratie.

Dit is zeker handig bij verduisterende plisségordijnen, aangezien het licht van de gaatjes dus ook geblokkeerd is. Zowel plisségordijnen met bedieningsgreep als met een bedieningskoord kunnen ingespannen geleverd worden. Hierdoor zit het plisségordijn als het ware op het raam gekleefd, waardoor hij niet klappert. Ook heb je geen irritante touwtjes op de grond hangen.

Wat Zijn De Voordelen Van Een Plissé Gordijn

Veel van onze modellen hebben een ‘top down bottom up’ systeem. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk wenst. De bovenkant kunt u ook geheel laten zakken (top-down). Een plissé gordijn kunt u wegwerken tussen een kozijn, muur of wand en is handmatig en zelfs elektrisch te bedienen. Toppoint plissés, overal te plaatsen & in elke gewenste stand te openen.

plisse gordijnen

Het verschil zit hem vooral in de stofsoort die gebruikt wordt bij de productie van deze twee soorten raamdecoratie. Dankzij de handige Somfy app bedien je je plissés altijd bestellen bamboe vouwgordijn gemakkelijk op afstand, waar je ook bent. Ook als je niet thuis bent, kun je in één klik je elektrische plissé in de woonkamer sluiten, zodat je thuiskomt in een koel huis.

Plissé Dubbel Verduisterend 25 Mm Antraciet

In het EasyClick frame kunt u ook kiezen voor een mooie combinatie van een verduisterende en niet-verduisterende stof, 2 in 1. Bij Trisq.nl kan je behoorlijk veel verschillende plissé gordijnen vinden. Deze plissé gordijnen hebben allemaal dezelfde voordelen, maar verschillen qua design.

Daarnaast geven wij standaard 2 jaar garantie op onze raambekleding. Plisségordijnen zijn echte sfeermakers in je huis. Plissés zijn standaard voorzien van een enkele Plisségordijnen kopen gekartelde stof en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Dankzij de top down bottom up bediening kun je het gordijn ook in het midden van het raam hangen.

  • De top down bediening kan makkelijk verschoven worden waardoor deze zorgt voor een optimale privacy in combinatie met optimale lichtinval.
  • Plisségordijnen zijn tevens te voorzien van diverse kindvriendelijke bedieningsmethoden.
  • Zeer geschikt als oplossing thuis, bij verhuizing, verbouwing, studentenwoning, boot of camper.
  • U kunt ze beschouwen als een ideaal compromis tussen bescherming tegen de zon en stijl.
  • Daarmee is het de meest populaire binnen zon- en zichtwering.
  • Ook kunt u kiezen voor 2 stoffen plisségordijn in 1 systeem.

Plisségordijnen voor draai kiepramen komen vaak voor en deze bieden wij ook aan. De plisségordijnen van ilumio hebben handige onderlat fixeersteunen. Hiermee wordt behalve Bestel buiten rolgordijnen online de bovenste lat ook de onderste lat bevestigd aan het kozijn. Dat voorkomt dat je raamdecoratie gaat klapperen wanneer je jouw draai kiepraam kantelt en de wind waait.