Plissegordijnen, Plissés, Plissé Gordijnen

29 juli 2016 0 Door gouwerijnstreek

Zo kunt u met het Top down-Bottom up systeem meer privacy creëren in uw woning. Overdag kunt u het plissé gordijn gebruiken om een mooie sfeer in huis te maken met gefilterd licht. Met een verduisterend Winkel kopen duo rolgordijnen gordijn maakt u de hele ruimte donker, al heeft u natuurlijk altijd licht aan de zijkanten. Gelukkig is een plissé gordijn super mooi te combineren met bijvoorbeeld een inbetween gordijn.

  • Wanneer je de kamer wil verduisteren kun je beter kiezen voor een dupli plissé.
  • De verschillende soorten hebben hun eigen unieke eigenschappen.

Met deze optie trek je de plissé simpelweg met je hand omhoog of omlaag. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren door onze Luxaflex® producten. Plissé stoffen die met de speciale Luxaflex® Dustblock® coating zijn behandeld, zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Hierdoor kunt u ze zeer eenvoudig reinigen en in optimale conditie houden – en zien ze er jarenlang stijlvol en levendig uit. Onze 20 mm Melby screenstof is zowel praktisch als mooi.

Bekijk Hier Voorbeelden Van Plissé Gordijnen

Bij top down bedien je het plisse gordijn van boven naar beneden. Bij top down bottom up bedien je het plisse gordijn van de boven- en onder kant. Waardoor je controle hebt over lichtinval en verduistering. Beide verduisteren maar met top down bottom up is er meer controle over de privacy sfeer in huis. Daarnaast heb je vrijhangende plissé gordijnen, die zijn aan de bovenkant van het kozijn bevestigd. Daarnaast heb je ingespannen plissé gordijnen, dat werkt met een soort rails aan de binnenkant van het raamt waar langs het gordijn loopt.

plisse gordijnen

Je kunt de plissé gordijnen zelf ophangen met behulp van de montage instructies. Besteed je het ophangen van de plissé gordijnen liever uit? Maak gebruik van onze eigen meet- en montageservice. Onze gespecialiseerde monteurs komen bij jou thuis om de plissé gordijnen te monteren.

Je kunt kiezen voor gordijnen die je van boven naar beneden uitvouwt. Deze variant van plissé gordijnen wordt aangeduid met de term ‘top-down’. In feite Bestel buiten rolgordijnen online is de werking van een top-down plissé gordijn te vergelijken met een rolgordijn. Het is namelijk mogelijk om deze van boven naar beneden te trekken.

Door de dubbele stof schijnt er geen daglicht door de gaatjes van het gordijn, waardoor de kamer beter verduisterd wordt. Plisségordijnen winkel ophalen bieden veel vrijheid als het gaat om inrichting en sfeer. U kunt ze beschouwen als een ideaal compromis tussen bescherming tegen de zon en stijl. Dankzij de plooien van plisse gordijnen kunt u de gordijnen gemakkelijk omlaag en omhoog stellen.

Een plissé gordijn past door de vele toepassingsmogelijkheden in ieder interieur. Plissé gordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen.

Kies uit een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof. Een plissé is weer meer geschikt voor woonkamer en keuken omdat deze de mogelijkheid geeft om een stof te kiezen die transparant is. Zo blijft er zicht naar buiten Bezorg jaloezieën maar is je raam wel sfeervol aangekleed. In combinatie met mooie overgordijnen of inbetweens een prachtige manier om je kamer helemaal af te maken. Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem.

Heb je al een Smart Home, of denk je erover van jouw huis geheel of gedeeltelijk een Smart Home te maken? Het mooie van een Somfy Smart Home is dat je op ieder gewenst moment met een Smart Home kunt beginnen of je bestaande Smart Home kunt uitbreiden. Al onze producten worden ontwikkeld en getest in Frankrijk. Omdat we onze producten goed kennen, weten we ook dat we je met een gerust hart kunnen beloven dat we kwaliteit leveren. Zoek je dus kwalitatieve huisautomatiseringsproducten met een lange levensduur, dan zijn Somfy producten geknipt voor jou.

De honingraatstructuur van een plisségordijn zorgt ervoor dat er stilstaande lucht ontstaat. Dit heeft een isolerende werking, waardoor je tot 25% energiekosten kan besparen. Bij het uitzoeken van een plisségordijn kun je kiezen uit een bedieningskoord of een bedieningsgreep. Een bedieningskoord zit aan de zijkant koop Rolgordijn van het plisségordijn. Hiermee kan je het gordijn zowel naar boven als beneden bewegen. Voor een uitgebreide collectie plisségordijnen ben je bij Decorette aan het juiste adres. Naast hoogwaardige plissés van ons Private Label bieden wij ook Luxaflex plisségordijnen, de Luxaflex® Plissé Shades, aan.