Plisségordijnen Van Luxaflex

1 februari 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Draaikiepramen, driehoekige ramen, trapeziumvormige ramen, lichtkoepels, niks is te gek voor een plisségordijn. Doordat de stof gevouwen, geplisseerd is, neemt een plisségordijn weinig ruimte in beslag. De stoffen zijn door hun speciale coating uitermate geschikt als zonwering. Het is ook mogelijk om plisségordijnen Online duo rolgordijnen bestellen middels handgrepen te bedienen. Deze handgrepen maken bedieningskoorden overbodig, wat ervoor zorgt dat je jouw plissegordijn koordloos kunt bedienen. Deze vorm van bediening wordt bij Luxaflex® plisségordijnen LiteRise® genoemd. De standaard bediening van plisségordijnen gebeurt middels een bedieningskoord.

  • Door de twee lagen zijn de gordijnen niet meer doorzichtig, zeker niet van buiten naar binnen.
  • Raamvisie heeft de plissé gordijnen die wel passen bij uw kamer.
  • Wilt u graag een moderne zonwering die uw interieur wat extra uitstraling geeft?
  • Je kunt de bovenzijde laten zakken zodat er een open vlak ontstaat waardoor het licht ongehinderd in een ruimte binnen kan schijnen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gebruikte koordknopjes. Verano is echter ruimer in hun afmetingen en kent meer mogelijkheden m.b.t. opties, bediening en kleuren. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze plissé-modellen. Het Online plisségordijnen bestellen is namelijk zo dat de raamdecoratie voor een groot deel de uitstraling van je huis bepaald. Dat is het geval als de raamdecoratie gesloten is; op dat moment valt de raamdecoratie namelijk meer op. Maar, ook als de raamdecoratie open is , zie je de raamdecoratie nog steeds terug komen.

Verano Duo Plisségordijn Smartfit

‘Overgebleven’ koord wikkelt zich om een zogenaamde spindel, een soort buis, die verwerkt zit in de bovenzijde van het plissé gordijn. Een plissé gordijn kan je optrekken, net als een rolgordijn, met een ketting of een koord. Een ketting is rond, als je aan de ene kant van de ketting trekt laat je het plissé gordijn neer, online kopen bamboe vouwgordijn als je aan de andere kant trekt gaat hij omhoog. Je zet het gordijn op de gewenste stand vast door het koord naar buiten te bewegen en ‘vast’ te zetten. Bij geen enkel product zijn de uitvoeringsmogelijkheden zo uitgebreid als bij het plisségordijn. Plisségordijnen zijn gordijnen die in hoogte verstelbaar zijn.

En helemaal handig is dat je zo ook kunt programmeren. Elke avond op dezelfde tijd je raambekleding naar beneden is dan geen probleem meer.

plisse gordijnen

Plissé gordijnen koop je dus snel en veilig bij Gordijnen.nl. ✔ Advies op maat door onze adviseurs aan huis of een gratis video bel afspraak met opmeet advies. Uw bestelling wordt binnen werkdagen bij u thuis bezorgd. Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling. Luxaflex® staat sinds jaar en dag voor kwaliteit en innovatie. Ook het nieuwste PowerView™ Motorisation is door hen ontwikkeld.

En daarnaast is het natuurlijk super leuk om daar wat mee te spelen als je interieurfoto’s voor Instagram wilt maken. Of u nu zonwering voor buitenshuis of uw interieur zoekt, bij Faas Zonwering bent u aan het juiste adres.

Bereken je maat in onze webwinkel eenvoudig en vraag eens stalen aan. Een plisségordijn is een decoratieve raamdecoratie. De stof heeft een geplisseerde zigzag vorm en qua uitstraling lijkt het op combinatie van jaloezieën en gordijnen. Plissé gordijnen bestaan Bestel jaloezieën online uit een enkel geplooide polyester stof en bevatten een zigzagstructuur. Je vouwt het gordijn uit van boven naar beneden of van beneden naar boven . Plissé gordijnen zijn een mooie en functionele vorm raamdecoratie die in veel situaties geschikt zijn.

Plisségordijnen zijn geraffineerd, subtiel en sfeermakers bij uitstek. Dit type zonwering wordt in de meeste gevallen gekocht, omdat dit het enige systeem is met top down bediening. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. De top down bediening kan makkelijk verschoven worden waardoor deze zorgt voor een optimale privacy in combinatie met optimale lichtinval. Het plisségordijn kun je herkennen aan de kleine gaatjes in de stof. Plissé gordijnen zijn ook in een verduisterende uitvoering voor de slaapkamer verkrijgbaar. Voor plisségordijnen kan je kiezen voor een enkele plooi of een honingraat plooi.