Rolgordijnen? Tot 50% Korting

13 augustus 2016 Uit Door gouwerijnstreek

Om meer daglicht in een ruimte te halen, kun je kiezen voor een lichtdoorlatend rolgordijn. De manier waarop je je apparatuur bedient, kun je zelf kiezen bij Somfy. Met één klik open of sluit je elke raamdecoratie naar de gewenste positie. Licht is variabel en daarom hebben wij transparanten samengesteld die op elk soort licht zijn afgestemd. Met deze oplossingen creëer je sfeer en kun je zelfs het felste zonlicht temperen. Daarnaast hebben vele voordelen. Je kunt de rolgordijnen eenvoudig bedienen met de elektrische bediening.

  • Naast een lichtdoorlatend en verduisterend rolgordijn, kun je er nog voor kiezen omtransparante rolgordijnen op te hangen.
  • Ilumio heeft ook een ruim aanbod in duo rolgordijnen, plissé gordijnen, jaloezieën, gordijnen en vouwgordijnen.
  • Om meer daglicht in een ruimte te halen, kun je kiezen voor een lichtdoorlatend rolgordijn.
  • Wanneer je besluit tot een rolgordijn kopen, kun je in het bestelproces elektrische bediening toevoegen.

Bij ilumio hebben wij een montageservice voor een vaste lage prijs van €39 per product, zonder bijkomende kosten. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.

Rolgordijn Met Montageprofiel

Door het klik-en-klaar systeem snel & eenvoudig te monteren. Keuze uit drie type stoffen met ieder een ander niveau van lichtinval & privacy. Bekijk ook onsblog,fotos van klanten thuis, bezoek deshowroom of onzeinstagram-page voor inspiratie. Eetkamer Chique, stijlvolle en trendy eetkamer duo rolgoridjnen op maat tot 3 meter breed vind je hier bij HEWO Raamdecoratie BV. Leesonze blogsvoor de laatste raamdecoratietrends of bekijk projecten die wij reeds hebben gerealiseerd. Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice.

Afhankelijk van het type rolgordijn dat je installeert zorg je voor een zekere mate van privacy. Zeker gordijnen met zonverduistering voorkom je pottenkijkers. Ga een stap verder, kies voor TaHoma® en je kunt ook andere producten in huis bedienen met de app op je smartphone. Bamboe rolgordijnen kopen passen op vrijwel elk raam, zijn minimalistisch en modern en kunnen verschillende eigenschappen hebben; van transparant tot verduisterend. Vul je gegevens in en kies vervolgens een betaalmogelijkheid om je raamdecoratie veilig te betalen. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren door onze Luxaflex® producten. Een expert op het gebied van raamdecoratie geeft je persoonlijk advies op maat met een bijpassende offerte.

Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt.