Rolgordijnen Voor Elk Raam

15 augustus 2016 Uit Door gouwerijnstreek

Alle automatische worden voor je op maat gemaakt. In onze showroom in Hattem kunt u alle opties met betrekking tot de rolgordijnen zien. Er zijn tal van mogelijkheden, verschillende materialen, prints, kleuren en transparantie.

En met de vele stoffen én de decoratieve opties kun je je rolgordijn op maat ook helemaal naar jouw smaak maken. Zeker met de vele decoratieve opties, zoals cassettes en baleinen, is je raambekleding niet alleen een lichtvanger, maar ook een blikvanger.

Bediening Rolgordijn

Een bijzondere combinatie van inkijk beperken en licht tegenhouden is het duo rolgordijn. Dit komt omdat ze het voordeel van jaloezieën hebben, waarbij je lichtinval en inkijk kunt regelen. Het grote voordeel van een duo rolgordijn is dan weer dat je maar een koord hebt en dat je niet elk latje afzonderlijk moet afstoffen. Ook geven ze de fijne sfeer die je bij gordijnen zoekt.

  • De meeste van onze stoffen hebben een label van OEKO-TEX® 100, een streng internationaal keurmerk dat controleert op het gebruik van chemische stoffen.
  • Je betaald enkel de verzendkosten en het verschil wanneer het product groter moet worden.
  • In de bestelmodule kunt u aangeven waar u voor kiest.

Dit betekent dat het rolgordijn wordt gemaakt op basis van de door jou ingevoerde afmetingen. Daarnaast kun je het rolgordijn ook verder naar wens samenstellen. Zo bepaal je de kleur van de rolgordijnstof, de bediening, het type onderlat en met welke steunen je het rolgordijn ophangt. De transparante en lichtdoorlatende Koop duo rolgordijnen in winkel stoffen worden veel gebruikt in de woonkamer. Veel van deze stoffen filteren zonlicht, waardoor het rolgordijn zonwerend is. Kun je online niet direct een beslissing nemen welke stof en/of kleur je graag zou willen voor je duorolgordijn of roljaloezie? Bestel dan gratis kleurstalen van de stoffen.

Rolgordijn Voor Buiten 198 X 240 Cm

Ook met staaldraad zijgeleider voor kantel-kiepramen. Met dit handige montageprofiel hangt u in een handomdraai de bestellen bamboe vouwgordijn op. U klikt het profiel in de clips en uw rolgordijn op maat hangt direct. Rolgordijnen voor dakramen zorgen voor meer comfort op de bovenverdieping. Maar er zijn toch situaties waarin het storend is.

rolgordijnen

Hiernaast worden onze voor draai-kiepramen geleverd met spandraden. Hierdoor “kleeft” het rolgordijn als het ware aan het raam als deze gekanteld is. Verduisteringsstoffen weren licht en warmte. Deze stoffen zijn zeer geschikt voor kinder- en slaapkamers. Zo slaap je lekker in een donkere ruimte, ook in de zomer. Naast ketting- en LiteRise® bediening , kunnen de SUNWAY® rolgordijnen worden geleverd met gemotoriseerde bediening.