Vouwgordijnen Kopen

25 augustus 2016 Uit Door gouwerijnstreek

Volg de instructies van de site en je hebt de gordijnen snel binnen. Met 24 beschikbare kleuren stemt u de kleur van uw verduisterend eenvoudig af op de rest van uw interieur. Kies voor neutrale crèmetinten of voor verrassend lentegroen of pastel oranje. Diverse kleuren zijn verkrijgbaar met extra verduisterende kwaliteiten, tegen een kleine meerprijs.

  • Kies uit veel verschillende kleuren, dessins en materialen.
  • Heel handig magnetisch vouwsysteem waardoor de gordijnen altijd op dezelfde hoogte hangen.
  • Het vouwgordijn wordt in segmenten omhooggetrokken door koordringen die aan de achterzijde van de stof zijn gestikt.
  • Op onze motoren voor vouwgordijnen zit bijvoorbeeld een garantie van 5 jaar.
  • Naast verduisterende vouwgordijnen bieden wij ook verduisterende plissegordijnen en verduisterende rolgordijnen aan.
  • Daarom is de getoonde prijs bij ons altijd inclusief alles.

model 300 Roman heeft ronde baleinen aan de voorzijde en koordringen aan de achterzijde op de even baleinen gestikt. Het vouwgordijn model 300 Roman met hele segmenten heeft hierdoor in opgetrokken stand een dunner pakket. Dit model heeft altijd een oneven aantal segmenten. Bij meerdere vouwgordijnen, van ongelijke hoogtes is uitlijnen / doorlopen van baleinen niet mogelijk. Dit model is niet mogelijk met voering of zijgeleiding.

Vouwgordijn Middelburg Recycled

Van der Laan Stoffeerders in Assendelft heeft standaard én op maat gemaakte horren voor elk raam en elke deur. Je bent welkom bij Van der Laan Stoffeerders in de regio Zaanstad en Amsterdam om hierover meer te horen. Combineer jouw favoriete kleuren, milieuvriendelijke materialen en comfort in de mooiste tapijten van Bonaparte. Ontdek de volledige collectie van Luxaflex® bij Van der Laan Stoffeerders. Bevat een blijvende volant aan de voorzijde, voorzien met een balein aan de achterzijde, wat een semi-nonchalant effect oplevert. Bij het optrekken valt elke volant soepel over elkaar. Devigo Ateliersproduceert en met hoogwaardige machines zoals onder andere tunnelstikautomaten en ultrasoon- en lasersnijders.

vouwgordijn

Wilt u toch liever hulp inschakelen voor het monteren van uw raamdecoratie? U kunt dan onze hulp inschakelen door aan het einde van het bestelproces te kiezen voor montageservice.

Bij de inrichting van je huis spelen enkele facetten een belangrijke rol. Je denkt hierbij ongetwijfeld meteen aan zaken zoals de vloer, de kleur van de muren Online duo rolgordijnen bestellen en de aanwezige meubelen. Vervolgens voeg je aan de zijkanten en aan de boven- en onderkant van het gordijn meerdere centimeters toe voor de zomen.

Wilt u toch even de kwaliteit, stof en de kleur van de verduisterende vouwgordijnen op maat eerst ervaren? U ontvangt dan een deel van de gewenste stof binnen 2 werkdagen thuis. Of je nu een landelijk of modern interieur hebt, met vouwgordijnen is het allemaal mogelijk. Onze collectie vouwgordijnen op maat worden speciaal voor jou gemaakt en kant en klaar geleverd, zodat ze gelijk gemonteerd kunnen worden.

Helemaal niet wanneer je het gordijn zoveel mogelijk in wil vouwen. Helemaal leuk, we hebben de en in de woonkamer hangen, makkelijk te monteren. Een kwestie van de koorden loshalen, stof van de bovenbak halen en de stof wassen of uitkloppen.

Wij bieden u bijvoorbeeld ook verduisterende en aan in de kleur wit, maar ook andere lichte kleuren. De dubbele stof zorgt ook voor een isolerende werking. U behoudt daarmee in de winter de warmte en in de zomer de koelte. Met de verduisterende vouwgordijnen creëert u een warme en aangename sfeer in uw interieur. Onze vouwgordijnen worden 100% op maat gemaakt en worden pas verstuurd, wanneer deze voldoen aan onze kwaliteitseisen. Het product wordt alleen gemaakt van de hoogste kwaliteit stoffen en duurzaamste materialen, zodat u er lang van kunt genieten. Verduisterende vouwgordijnen zijn de ideale oplossing voor ruimtes waar het goed donker moet kunnen worden, zoals een slaapkamer of kinderkamer.

Het aanbod is exclusief en de producten worden tegen eerlijke prijzen en van pure materialen gemaakt, zo ook de vouwgordijnen en vitrages. Thuis kunnen komen in een fijne, warme omgeving is wat wij iedereen toewensen. Door de dicht voering van het verduisterende vouwgordijn heeft u geen last van binnenvallend daglicht. Ideaal voor een kamer die u graag zou willen verduisteren, bijvoorbeeld een slaapkamer. Bekijk ons brede aanbod van verschillende kleuren en kies het vouwgordijn wat bij uw interieur past. Je kunt kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie.