Webshop Integreren In Bestaande WordPress Website

15 oktober 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Meest behulpzame Meeste sterren Minste sterren Nieuwste Ik vindt het een goede boek voor beginners, maar sommige punten is het verouderd.

Heb Je Vragen Over Woocommerce Als Webshop Systeem?

WordPress of Woocommerce is dit boek uitermate geschikt. Door de uitgebreide beschrijvingen is het een waardevol naslagwerk. Ook als e-book verkrijgbaar. Extra groot lettertype Nee Gewicht 433 g Verpakking breedte a hundred and WordPress hosting seventy mm Verpakking hoogte 15 mm Verpakking lengte 240 mm

Over bol.com Cadeaubon Zakelijk Begin een eigen webshop met wordpress en woocommerce Begin een eigen webshop met wordpress wordpress webshop en woocommerce 1e druk is een boek van Frans Koenn uitgegeven bij Pumbo.Nl B.V.. ISBN Ontdek de geheimen van Woocommerce.

Eindelijk een complete Nederlandse handleiding. Duidelijk en praktisch geschreven. Met het gratis WordPress en de eveneens gratis plugin Woocommerce kunnen we meteen aan de slag! Dit boek is geschikt voor novices website bouwen én gevorderden en ruim voorzien van verhelderende schermafbeeldingen. Uiteraard worden de uitgebreide instelmogelijkheden van productsoorten behandeld: van simpele producten tot variabele producten.

Het starten van een eigen webshop is niet eerder zo eenvoudig geweest. Programmeerervaring of -kennis is niet nodig. De tekst is ruim voorzien van duidelijke schermafbeeldingen. Voor starters én gevorderden Ook voor degenen die al bekend zijn met