Woocommerce Plugin Voor Acumulus

12 maart 2018 Uit Door gouwerijnstreek

Nadat de locatie wordt vastgesteld, verandert de plugin automatisch de prijzen op je website zodat deze ook BTW opneemt. Alle additional bedragen worden bijgehouden zodat je dat kan laten zien bij een eventuele controle of als je ze nodig hebt voor je eigen boekhouding. De BTW bedragen worden dus niet alleen in het karretje weergegeven. Je kan er rustig vanuit gaan dat je klanten de echte prijs, inclusief BTW, zien op al je productpagina’s en verzamelingen. BTW tarieven verschillen per land.

Deze plugin maakt afrekenmodules aanzienlijk makkelijker aan te passen. Het is soms vrij lastig om de elementen binnen de woocommerce afrekenmodule aan te passen en dit helpt daar een hoop bij. Je kan tientallen velden gaan gebruiken, zoals klassen, labels en typen. Je kan de velden eenvoudig aanpassen, ook als je niks van code weet. Het wordt zo dus opeens goed mogelijk om de standaard verzend- en kostenvelden aan te passen.

Woocommerce Plugins Om De Backend Van Je Shop Te Verbeteren

De kernplugin is helemaal gratis en biedt veldtypen zoals selectievakjes, tekst en e-mail. Je kan velden op verschillende plekken binnen het afrekenproces plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld besluiten dat het e-mailveld pas helemaal aan het eind nodig is. En je kan ook gerust velden verwijderen als ze niet nodig zijn.

Producten Toevoegen In Woocommerce

De basisplugin is gratis en je kan upgraden om meer options te krijgen voor $39. Features waardoor Checkout Field Editor een goede keus is

Er worden ook geavanceerde rapporten aangemaakt zodat je kosten en aankoopgedrag al dan niet inclusief BTW kan analyseren. De voornaamste toepassing van deze plugin is voor als jij of je klanten zich vooral in de EU bevinden. Maar je kan de plugin ook gebruiken als je juist wil voorkomen dat je aan klanten binnen de EU verkoopt. De Checkout Field Editor plugin biedt tools wordpress webshop voor het toevoegen, bewerken en verwijderen van customized velden in je afrekenruimte.

Woocommerce Voor Beginners: Installatie En Basisinstellingen

De standaardvelden voor namen, adressen en betalingsinformatie blijven gewoon, maar deze plugin helpt bedrijven die unieke eisen hebben. De plugin integreert direct met WooCommerce, waardoor je afrekenmodule een veelzijdige pagina wordt. Zo kun je de huidige velden binnen WooCommerce aanpassen en heb je de mogelijkheid nieuwe velden toe te voegen, bijvoorbeeld voor labels, namen en placeholders. Custom velden zijn voor allerlei bedrijven belangrijk, vooral voor B2B-bedrijven die regelmatig speciale orders krijgen. Checkout Field Editor WordPress plugin

De plugin probeert daarom zoveel mogelijk het juiste tarief toe te passen. Je kan eventueel ook je eigen aangepaste WordPress hosting BTW kosten toevoegen. Er is ook een instelling om alle aankopen die BTW bevatten te voorkomen.