Woocommerce Webshop Met WordPress

11 maart 2022 Uit Door gouwerijnstreek

We verdelen dit in sprints en aan het eind van een dash zorgen we dat er altijd iets concreets wordt opgeleverd. Minder conversies na een vertraging van 1 seconde in mobiele laadtijden. Van je bezoekers verwacht een laadtijd van minder dan 2 seconden. Alle VPS internet hosting bij Hoasted is volledig managed en gebaseerd op de nieuwste hardware met 100% NVMe. Managed VPS betekent dat je zelf geen monitoring, veiligheid updates of onderhoud hoeft te doen aan de onderliggende server software program.

  • Houd je klanten op de hoogte met branded monitoring pagina’s en automatische e-mails.
  • Voor een submenu met onze productcategorieën gaan we naar ‘productcategorieën’, vinken ‘Jurkjes’ en ‘Tops’ aan en klikken op ‘Aan menu toevoegen’.
  • E-mail E-mail voordelig én eenvoudig met je eigen domein.

Snelle webshop hosting voor Woocommerce is van groot belang voor de ervaring van bezoekers. Onze snelle servers met caching zorgen voor optimaal bereik van bezoekers.

Woocommerce Uitbreiden

Je kunt je klanten direct een afspraak laten inplannen en een betaling laten doen. Deze plugin heb ik zelf nog niet gebruikt maar wordt super beoordeeld door haar gebruikers. Ik wilde deze plugin toch benoemen in deze WooCommerce handleiding omdat ik regelmatig de vraag ontvang hoe je een eigen veiling website wordpress webshop kunt opzetten. Met de ‘Subscriptio’ plugin kun je abonnementen en memberships verkopen through WooCommerce.

Wij vinden dat iedereen zelf een website moet kunnen bouwen. Daarom bieden wij betaalbare WordPress eBooks aan inclusief 6 maanden lang free of charge updates en de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze experts. Versie 5.5.2 bevat een patch die de performance problemen oplost. WooCommerce gebruikers krijgen dan ook het advies om zo snel mogelijk te updaten naar de meest recente versie.

Talloze Mogelijkheden

Middels de Premmerce Permalink supervisor kun je deze naar eigen wens instellen, zodat je deze zo SEO vriendelijk mogelijk inricht. Voor de verzending van de producten die je verkoopt, bestaat tegenwoordig aparte software program. De partijen die hier achter zitten hebben doorgaans ook een WordPress plugin. Sendcloud biedt software voor Woocommerce waarmee je verzending binnen Europa kunt optimaliseren. Zodra je op het punt bent beland van het toevoegen van een testproduct in je nieuwe WooCommerce-shop, ga je ontdekken wat de verschillende mogelijkheden zijn. Je hebt eerder al nagedacht over wat je wilt en dat gaat je in dit proces helpen.

Wanneer jouw webshop razendsnel groeit staat helemaal niets deze groei in de weg. Dit komt omdat er op een WordPress-omgeving altijd doorontwikkeld kan worden. Dit kan via de instellingen of by way of hulp van de assist afdeling. Daarnaast helpen wij ondernemers met het bouwen van hun eigen website wordpress webshop en webshop. Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste cursussen through onze Academy. Persoonlijk zal ik het product niet verbergen op je webshop wanneer deze uitverkocht is. Google heeft namelijk al je producten geïndexeerd en je bezoekers komen dan waarschijnlijk op een 404 pagina wanneer je deze optie aanduid.

We geven u graag gratis advies over hoe we uw nieuwe wordpress website laten maken en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan vast. Voor de livegang van een web site is het belangrijk dat het proces zo goed mogelijk verloopt. Bouw je bijvoorbeeld een web site in een testomgeving op, dan wil je na livegang dat alle URL’s van de website direct goed staan. Verder heb je misschien contactformulieren op de site staan, je wilt in je mailbox niet overladen worden met spam berichten. Onderstaande plugins kunnen je hierbij helpen binnen WordPress. Enige vorm van digitale kennis en/of leergierigheid is eigenlijk wel belangrijk.

De WordPress hosting webshop plugin installeren en instellen. Google Analytics biedt daarnaast handige functies en opties om jouw statistieken te verdiepen. Daarmee bedoelen we dat je heel gedetailleerde klantprofielen kunt maken. Zo kun je een klantprofiel maken gebaseerd op nationaliteit, leeftijd en de populaire producten voor die groep. Aan de hand daarvan kun je bijvoorbeeld weer adverteren.

Dat maakt het werken met WordPress en WooCommerce voor ons ook zo fijn. We kunnen op die manier ook WordPress maatwerk leveren. Voor het opbouwen van een bestand met bezoekers die binnen jouw doelgroep vallen is er het belang van een Facebook-pixel. Dit is een stukje code dat door Facebook gegenereerd wordt dat je binnen je website moet activeren. Je hebt de mogelijkheid om deze los in je themabestanden te plaatsen.

Webshops

Wellicht wat afgezaagd, maar Google Analytics is echt belangrijk. WooCommerce heeft ook basis statistieken en een rapportagefunctie, maar biedt erg beperkte inzichten.

Kiezen van het juiste hostingpakket voor jou erg lastig. Samenvattend is Cloudways op eigenlijk alle punten net wat beter dan SiteGround, maar toch staan ze niet op de eerste plaats. Wanneer we de prijs/kwaliteit verhouding namelijk vergelijken met SiteGround doen zij dit net wat beter. Cloudways is een stukje kleiner dan SiteGround, maar dat zegt helemaal niks. Cloudways richt zich namelijk op het wat hogere section.

De plugins worden ook wel extensies, integraties en add-ons genoemd. De wijze van installeren kan iets verschillen, maar ze zijn allemaal bedoeld om je store te voorzien van extra functionaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop van toegangskaarten voor een bijeenkomsten, het reserveren en betalen van vergaderruimtes, of het downloaden van betaalde e-books. Loop nooit meer achter met updates van WordPress, thema’s en plugins. Als je dit inschakelt, wordt je shop altijd automatisch bijgewerkt. Maatschappelijke en demografische veranderingen volgen elkaar in rap tempo op.

Voor mij als Facebook ads specialist is dit de meest belangrijke data om campagnes optimaal mee te laten renderen. Ook kan je per klant de bezorging aanpassen naar zijn wensen. Je kan dus per bestelling de verzendopties aanpassen, maar ook in bulk in één keer alle orders verwerken.

Bij Nieuw toevoegenkun je jouw huidige producten gaan toevoegen. Vergeet daarbij niet om naast de algemene informatie ook de juiste categorie te kiezen en de voorraadstatus aan te geven.

Je kunt hier ook bulk aanpassingen doen zoals alle prijzen met share ophogen, voorraad verhogen etc. Wil je meer afbeeldingen in een galerij laten zien dan vul je bij “Productgalerij” meerdere afbeeldingen in. Deze worden dan in een galerij op je productpagina getoond. Wil je weten hoe het werkt in de media beheer om afbeeldingen toe te voegen klik dan hier. Dropshippers krijgen een notificatie wanneer jij een verkoop hebt, zodat je je webwinkel helemaal kunt automatiseren. Ook kun je gebruik maken van meerdere dropshippers en kunnen dropshippers bijvoorbeeld de verzendinformatie toevoegen aan jouw klantorders.

En sommige thema’s zijn ontwikkeld voor specifieke soorten bedrijven. Zo zijn er thema’s voor voedingswinkels, voor modezaken, en voor drogisten.