WordPress Plugin Op Maat Voor WordPress Websites En Webshops

4 mei 2010 Uit Door gouwerijnstreek

Als je een WordPress web site hebt, kun je heel makkelijk producten through dezelfde omgeving aanbieden. Voor de eigenaar van de WordPress web site heeft dit als voordeel dat alles vanuit één backend geregeld kan worden. Is het moeilijk om een webshop in WordPress te maken? Er zijn tegenwoordig verschillende plugins verkrijgbaar die jouw WordPress website WordPress hosting in een webshop omtoveren. De bekendste en waarschijnlijk ook de beste webshop plugin voor WordPress is Woocommerce. Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste theme en de additional plugins die je nodig hebt om van je WooCommerce store een succes te maken.

  • Vervolgens zet je een paar instellingen goed, maak je een paar pagina’s (zoals een ‘over’-pagina) en zet je het menu goed.
  • Vervolgens kunnen talen worden geactiveerd, en kunnen de producten in meerdere taalvarianten worden toegevoegd.
  • En kijk ook tussen de tips voor meer informatie over het maken van je webshop.

Lang op zoek geweest naar een web site buider en uiteindelijk kwam ik terecht bij Monkey Vision Nijmegen. Het grote voordeel bij het gebruik van deze templates is dat ze snel inzetbaar zijn en je dus snel aan de gang kunt met je on-line verkoop.

Als bezoekers in jouw winkel hun gegevens achterlaten, dan gaan ze ervan uit dat jij die gegevens niet doorspeelt naar vreemden in je winkel. Dat is op het internet web zo, alleen gebeurt het daar veel meer dat derden toch toegang krijgen tot gegevens. Dus bezoekers verwachten niet alleen dat je de gegevens niet doorspeelt, ze willen er zeker van zijn. Dan houd je je als webshopeigenaar niet aan de (AVG-)wet en kun je flinke boetes krijgen. Voor jouw website bouwen heb je eerst een hostingpakket, domeinnaam en SSL-certificaat nodig. Heb jij al minimaal een Plus pakket, een domeinnaam en een SSL-certificaat?

Mogelijkheden

Dit wil je voorkomen, omdat het zorgt voor een rommelige webshop. Daarnaast hebben we ook heel veel variaties van onze producten. We willen graag dat bij de specifieke variatie ook een aparte variatie afbeelding wordt geplaatst. Bij de standaard variatie weergave moet de klant namelijk eerst op de variatie klikken om alle variaties te zien. We wilde dit vereenvoudigen door een afbeelding variatie toe te voegen.

De prijs hangt onder andere af van jouw wensen qua design, functionaliteiten, het aantal pagina’s en het aantal producten. Wil je graag weten wat de kosten zijn voor jouw gewenste WooCommerce webshop? Neem dan eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Met de WPML Plugin vertaal je gemakkelijk en snel je webshop.

Bij deze voorganger konden webdevelopers steeds veel verschillende kanten op voor een oplossing, waardoor er meer veiligheidslekken in de programmatuur slopen. Na een kennismakingsgesprek gaan we over tot het inventariseren van de opdracht. Elk traject wordt weer anders ingevuld maar er zijn 9 stappen die terugkerend zijn. Wij werken met een team van creatieve ontwerpers, webdevelopers, copywriters en advertising specialisten in onze studio in Warmenhuizen. Het werk van Studioviv is maatwerk, uniek, supersnel en werkt altijd. Ik probeer deze plugin te downloaden maar telkens krijg ik de melding dat de plugin geen geldige header heeft?? Heb daarna een andere plugin geprobeerd en ook bij die kreeg ik de melding.

In deze blog gaan wij kort en bondig maar stapsgewijs uitleggen wat een WordPress webshop is en wat je als bedrijf hiervan kan verwachten. Is het zelf bouwen van een WordPress webshop toch iets te lastig? Geen probleem ik assist je graag bij het bouwen van een WordPress webshop. In mijn portfolio heb ik various WordPress web sites en webshops staan. Met de plugin WooCommerce kun je vervolgens je webshop bouwen. Maak het je klanten gemakkelijk door ze de mogelijkheid te geven om te kunnen met betalen met bijvoorbeeld iDeal. Mollie koppelen aan je webshop is een fluitje van een cent.

Zo zal de een aangeven al vanaf 300 euro een website te kunnen, terwijl anderen geen prijzen noemen. Dan heb je veel meer invloed op het uiterlijk van je webshop dankzij de Theme Builder. Om deze reden alleen al is Elementor Pro naar mijn mening het geld waard. Je kunt een customized design voor je productpagina’s maken en deze vervolgens aanwijzen voor alle productpagina’s of aan individuele pagina’s. Je kunt verschillende variaties invullen, maar ik kies altijd voor “Variaties voor alle eigenschappen toevoegen“. Hier kun je ook je voorraad beheren, het product een artikelnummer geven, gewicht en afmetingen invullen, enzovoort. Het enige wat je echt in moet vullen in de prijs van het product.

Met een Abandoned Cart Feature kun jij deze klanten terughalen naar jouw webshop en hen overtuigen om toch wel de aankoop te doen. Shopify is net iets eenvoudiger te gebruiken voor novices. Je hebt minder keuzes te maken, en het hele platform is ingesteld op het runnen van een webshop.

En Daarna Is Het Tijd Om De Web Site Te Veranderen In Een Webshop

Hosting heb je nodig om jouw WordPress webshop bereikbaar te maken voor bezoekers. Zie het als het gebouw dat je huurt voor je winkel. We hebben ook een weblog over de voorbereidingen van je webshop als je hier nog meer in wilt duiken.

En je wil natuurlijk ook veel verkeer hebben op je webshop en dat als dat gebeurt, je webshop er niet uit klapt of ontzettend traag is. Dit maakt dat een Plus pakket vaak de beste keuze is voor beginnende webshops, upgraden kan altijd nog. De WooCommerce plugin zelf is eigenlijk de basis wordpress website voor jouw webshop, waar je alle producten toevoegt en instellingen beheert voor je webshop. De integraties met andere plugins en thema’s maken uiteindelijk dat jouw webshop er professioneel uitziet en over belangrijke kenmerken beschikt. Ik gaf al aan de WordPress WooCommerce een plugin is.

Nodige Aanpassing Na Installatie WordPress

Hieronder een lijst van de categorieën die ik als voorbeeld voor dit artikel heb bedacht. ISO 27001, 9001 en gecertificeerd voor uitstekende beschikbaarheid en veiligheid van je website. Bij ons heb je standaard een spamfilter op je mailbox die ervoor zorgt dat ongewenste berichten, phishing e-mails of berichten met virussen gefilterd worden. De helpdesk van Your Concept is uiteraard behulpzaam bij het oplossen van eventuele problemen. Wij staan ervoor dat wij optimaal bereikbaar zijn, in geval van nood zijn we dat zelfs 24 uur per dag. Your Concept heeft reeds jaren ervaring en samen met de juiste mensen kunnen wij dit werk tegen een redelijk tarief uit handen nemen. WooCommerce leent zich ook uitstekend voor marketingdoeleinden, zoals het promoten van je producten via numerous kanalen.

Er zijn duizenden gratis en evenveel of meer betaalde plugins beschikbaar waarmee je jouw store uitbouwt tot een volwaardige webshop. Veel van onze klanten gebruiken de plugin die beschikbaar is via WooCommerce zelf, EU VAT Number. Wij hebben goede ervaringen met deze plugin, deze is stabiel en betrouwbaar.

Vraag jezelf dus goed af hoe jouw klanten zijn en wat zij zullen waarderen. Zorg ervoor dat je webshop er professioneel uit ziet, maar dat de gebruiksvriendelijkheid hier niet onder lijdt. Ons webbureau maakt succesvolle WordPress webshops voor zowel starters, de MKB en grotere bedrijven.