WordPress Search Engine Optimization

21 augustus 2010 Uit Door gouwerijnstreek

Wanneer je niks invult bij Slug, dan zal er automatisch een slug gemaakt worden gebaseerd op de naam van de categorie. Plugin- of themaset kun je op geen ingesteld houden.

Je klikt op een onderdeel van je website en kunt dit aanpassen zoals je zelf wilt. Dit is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het maken van een WordPress thema, maar het is niet geheel onbelangrijk. Wil je één van onze Power pakketten uitproberen voordat je daadwerkelijk een bestelling plaatst en je web site verhuist? Wij laten je graag zien hoe snel jouw website op onze krachtige servers kan draaien. Als je je gaat verdiepen in het maken van een web site dan kan het niet anders dat je iets over WordPress tegenkomt. Maar wat is WordPress nou precies en waarom wil je juist dit platform gebruiken voor het maken van je website? In deze blog geef ik de 8 belangrijkste redenen waarom ik zelf met WordPress werk en jou aanraad je web site in dit systeem te maken.

De meeste caching plugins legen de cache als je ze uitschakelt, maar WP Rocket wellicht niet. Ik zou het aantal uur waarna de cache automatisch geleegd wordt niet te laag zetten. Caching zorgt er juist voor dat de inhoud niet steeds uit de database geladen hoeft te worden.

Ga Snel Naar

Heb je webhosting aangeschaft en een domeinnaam gekozen, dan kun je pas echt aan de slag met het ontwikkelen van jouw website. WordPress plugins zijn kleine toevoegingen voor jouw web site die je meestal free of charge kunt downloaden, het werkt internet zoals apps voor jouw telefoon. Je kunt in een paar klikken een contactformulier of zelfs een webshop of cursus toevoegen. Wanneer je een WordPress website gaat bouwen dan krijg je veel te maken met twee andere menu-items, namelijk thema’s en plugins. Een paar uur na het bestellen van een WordPress hostingpakket staat jouw web site klaar om verder uitgebouwd te worden.

Wanneer wij een WordPress website maken houden we altijd rekening met de eisen van Google. Google beoordeelt web sites namelijk op steeds meer punten. Als internetbureau blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Plug-ins en widgets zijn handige tools die je web site echt iets extra’s geven. Je kan met WordPress plug-ins en widgets je website vullen met bijvoorbeeld een contactformulier of een fotogalerij.

Laten we niet langer wachten en gelijk gaan beginnen. Sinds WordPress 5.zero is het standaard geïntegreerd in het CMS. Je kunt de inhoud van je berichten en pagina’s in de back-end bewerken en daarvoor verschillende meegeleverde elementen gebruiken. Het bewerken van de volledige paginalay-out is nog niet mogelijk met deze web page builder, maar de functie is wel gepland. WordPress Hosting is een speciaal webhostingpakket van TransIP dat is ingericht om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met WordPress.

Stap 1: Lokaliseer De Hack

Het is daarom van belang dat jouw potentiële klanten je in zoekmachines als Google kunnen vinden. Dit kunnen we samen behalen door het optimaliseren van jouw website volgende de 200+ regeltjes van Google. Ik kan je helpen met het verbeteren van On-Page search engine optimization en Off-Page SEO, zodat jouw website beter wordt gevonden. Bij wp-admin of wp-admin/index.php krijg ik een blanco pagina, en bij wp-login krijg ik de pagina wat normaal de wp-admin pagina is. Als ik dan inlog krijg ik ook een blanco pagina. Voordat we van begin gaan zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. En in welke richting dat is bespreken we samen.

  • We kunnen namelijk met 1 druk op de knop je internet hosting uitbreiden.
  • Accepteer de tijdelijke onzekerheid en vertrouw dat je stap voor stap meer helderheid krijgt in wat je doet.
  • Er zijn tal van mogelijkheden om jouw WordPress-website door middel van allerlei betaalde en free of charge functionaliteiten (plug-ins) uit te breiden.

Ik zou voor een Nederlandstalige web site altijd voor .nl gaan. Ga je internationaal met je web site, kies dan voor de .com extensie. Daarnaast deelt SVDJ via de nieuwspagina op de web site wordpress webshop de meest recente ontwikkelingen in de journalistieke sector. Het Stimuleringsfonds is in de afgelopen jaren gegroeid van een meer traditionele verstrekker van steun naar een centrum van kennisdeling en innovatie.

Je kunt beide tools aan jouw website koppelen door bijvoorbeeld een WordPress plugin te installeren. Onder de instellingen kun jij de instellingen WordPress hosting voor het formulier aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan meldingen, het adres waar de mail naar toe moet, de bevestiging die je wilt krijgen en nog veel meer.

Dit is dus ook van groot belang wanneer je inderdaad een bepaalde functionaliteit die veel kracht vereist, niet kan laten vallen. Het is inderdaad wel beter om het opzetten van een website aan iemand anders over te laten, maar het zal je wel wat centjes kunnen kosten. Sommige mensen kiezen er daarom voor om het zelf in elkaar te zetten, alhoewel een professional WordPress het sneller kan doen en meer eruit zou kunnen halen. WordPress is als CMS voor de meeste bedrijven voldoende scalable.

Addcontent De Bestanden Naar Het Nieuwe Hostingpakket

Een van de bekendste WordPress plugins bevat naast tientallen andere functies ook de mogelijkheid je web site responsive te maken. Met een paar klikken op de knop is je web site omgetoverd tot een mobiel powerhouse.

De vele verschillende manieren waarop deze plugin uw website sneller maakt zal de gebruikerservaring van uw online dienst aanzienlijk verbeteren. Ik zie in de foutmelding MijnWebsite.nl.nl staan, ik denk dat het goed gaat als je MijnWebsite.nl.nl met zoek/vervang vervangt door mijnwebsite.nl? Je kunt alle tabellen uit de database verwijderen (verwijder / drop) en de aangepaste versie importeren. De plugin die je hiervoor kunt gebruiken is WP-Optimize. De WP Rocket plugin die we bij tip 5 noemden, heeft ook een database optimalisatie optie. Als je het aantal plugins wilt beperken, is dit een zeer goede plugin die je kunt gebruiken voor zowel caching als database optimalisatie.