WordPress Webshop Maken

17 juni 2010 Uit Door gouwerijnstreek

In stap 5 van deze tutorial gaan we enkele algemene instellingen van WordPress doornemen. WordPress website Deze algemene instellingen zijn te vinden in het bekende linkermenu van WordPress .

Je wilt je personeel natuurlijk verrassen met het geweldige gebruiksgemak van WordPress. Daarnaast is het natuurlijk ook verschillend watvoor eisen je stelt en wat het price range is. De eerste versie van WooCommerce stamt uit 2008. Met deze plugin was het mogelijk om op je WordPress web site een simpele webwinkel te draaien. Het gebruiksgemak van het CMS in combinatie met de options van een e-commerce systeem.

Heb je al een WordPress website, scrol dan direct door naar stap three. We bespreken vooraf wat jij wilt en wat wij voor jou gaan doen. Ik ben erg tevreden en raad Monkey Vision zeker aan.A young and pushed team. I am very happy and definitely suggest Monkey Vision.

Onderhoud Van Jouw Webshop

Je bent klant bij de Rabobank en je hebt daar een zakelijke rekening. Je wilt een WordPress webshop opstarten, maar je weet niet of je iDEAL van de Rabobank kunt koppelen aan je WordPress webwinkel. Dit is geen probleem je kunt eenvoudig middels de iDEAL Plugin van PronamiciDEAL koppelen. Mollie‘ account heeft, dan kunnen we het koppelen aan betaalwijzen die u graag wil. Mollie zorgt ervoor dat uw website gelinkt kan worden aan het bankrekeningnummer van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan uw prive of zakelijke rekening. U bent van plan een webshop op te zetten maar hebt geen behoefte aan een groot webshop pakket?

Deze plugin installeren op je nieuwe website is niet moeilijk. Naast deze plugins zijn er nog duizenden andere plugins die er voor zorgen dat uw webshop geheel afgestemd kan worden naar uw wensen en eisen. Wat als ik na afloop van de training behoefte heb aan meer begeleiding? Je kunt kiezen voor een aanvullend coachingstraject van de trainer. Afhankelijk van je wensen is dit traject helemaal vrij in te vullen.

  • Onze suggestions met betrekking tot je WordPress site uitbreiden als je webverkeer stijgt kunnen ook uitstekend worden toegepast op webshops.
  • En blijkbaar staat er ook een ‘Swift Slider’ in ons menu.
  • Een plugin is met alle respect voor het werk van de programmeurs wat een aanhangwagen is voor een personenauto.

We hebben al een flink aantal webshops opgeleverd voor onze klanten. De functionaliteit en het aanpassingsgemak voldoet hiermee aan vrijwel alle eisen van onze klanten. Gebruikersgemak staat bij ons voorop, en daarom hebben wij voor WooCommerce gekozen.

Je ontvangt dan 1 a 2 keer per maand een nieuwbrief met handige tips om je bedrijf te laten groeien. Bij de volgende stap kun je kiezen hoe je betalingen wilt ontvangen. Als je gebruik wilt maken van een Payment Service Provider zoals Mollie, dan kun je deze stap beter even overslaan. Meer weten over het bouwen van een webshop met Astra en WooCommerce? In deze blog WordPress hosting post vertel ik je hoe je een webshop maakt met WooCommerce in combinatie met Astra. We schaven het nog hier en daar bij en dan kan jij van begin gaan. Je hebt dan een website die one hundred pc afgestemd is op jouw wensen, jouw branche en jouw doelgroep.

Onze search engine optimization specialists kunnen je in samenwerking met onze inbound marketing experts adviseren wat je kunt doen voor je organische vindbaarheid. Wil je jouw website direct goed promoten in de zoekmachine, dan raden we aan om aan de slag te gaan met zoekmachine adverteren met behulp van een SEA specialist. Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en help.

Wat Krijgt U Eigenlijk Als U Kiest Om Door Ons Uw Webshop Laten Maken?

Ik heb de woocommerce plugin geinstalleerd echter op de ‘winkel’ pagina krijg ik mijn standaard widget sidebar niet te zien. Ik heb begrepen dat dit een verzamelpagina voor woocommerce is en geen echte pagina. Nu kun je namelijk niet zien dat je iets in je winkelwagen hebt zitten. [newline]Graag wil ik jullie mijn webshop tot nu toe laten zien voor op en aanmerkingen, graag wil ik Bas ook vragen of het mogelijk is om apparte subs te maken.

Door jouw huisstijl effectief over te zetten in een WordPress website, zorgen wij ervoor dat je op één lijn zit met je gebruikers. Dit gecombineerd met een foutloze web site die comfortabel in gebruik is, zorgt altijd voor een optimale conversie. In website bouwen de meeste gevallen is het daarom verstandig om een professioneel webdesign bureau in te schakelen om de webshop te bouwen. Vervolgens vragen ze waar je winkel plaatsvind, vul hier je bedrijfsgegevens in. En selecteer vervolgens de valuta die je in je webshop wilt hanteren.

Wanneer je kiest om je webshop bij ons te hosten kunnen wij een goede inschatting maken. Opschalen van het hostingpakket is later uiteraard altijd mogelijk. Exporteren van orders kan worden uitgevoerd in CSV- of Xml-bestanden. Wanneer je als ondernemer te maken hebt met voorraden en orders, zoek je een cms dat koppelingen kan maken met de systemen die je daarbij gebruikt.