WordPress Website Of Webshop Bouwen? Nordique In Groningen Helpt

2 januari 2023 Uit Door gouwerijnstreek

Premium WordPress thema’s zijn mooier en flexibeler dan gratis thema’s. Er zit wel een nadeel aan: ze zijn meestal lastig in te stellen. Het zoeken, kopen en het instellen van een Premium Thema is een kunst op zich. Hulp bij het kiezen van een thema Themeforest – de populairste website WordPress waar je thema’s kan kopen – kan je ruim 10.000 WordPress thema’s.

Maar welke is geschikt voor jou? Dit artikel helpt je bij het beoordelen, kiezen en kopen van een premium WordPress thema.

  • Jouw WordPress web site 4x sneller dan bij een andere internet hosting provider
  • Ontwerp, bouw en lanceer meerdere WordPress-websites op een beheerd hostingplatform dat op hetzelfde netwerk als WordPress.com wordt uitgevoerd.
  • De goedkoopste .nl domeinnaam voor maar € three,95 per jaar
  • Verkoop mijn persoonlijke informatie niet

Het artikel legt ook uit hoe je met een kleine omweg kan betalen via iDeal, je kan namelijk bij Themeforest alleen betalen via PayPal of creditcard. Na het kopen van een thema (wij nemen als voorbeeld het thema ‘Stockholm’ klik je op download woocommerce en selecteer je ‘All information & documentation’. Je krijgt dan een ZIP-bestandje. Pak dat bestandje uit en open het mapje.

Selecteer hier het zip-bestandje van het thema. Die kan je in het geopende mapje vinden en heeft meestal de naam van het thema, gevolgd met .zip. Klik daarna op ‘nu installeren’. Het is daarom onmogelijk om stap voor stap uit te leggen wat je precies moet doen.

Informatie over het thema en deze methode kan je vinden bij het menu-item ‘Goedemorgen’, die kan je vinden onder het menu-merchandise ‘Weergave’. een knop voor de documentatie , de ‘Customizer’ en het installeren van aangeraden plugins. Stap 4: Premium thema kopen, installeren en instellen

Welke WordPress

Probeer na het installeren van het thema de documentatie erbij te pakken, zodat je beter begrijpt hoe het thema werkt. Hoe installeer je een gekocht WordPress thema? Klik daarna bovenaan op ‘Thema uploaden’. Je kan dan een bestand selecteren.

Twee onderdelen zijn belangrijk. De documentatie WordPress hosting en het zip-bestandje van het thema.