WordPress Website Uitbreiden Met Woocommerce Webwinkel

6 juni 2010 Uit Door gouwerijnstreek

Allround Web verzorgd al een aantal jaren voor mij de Website.” Tot grote tevreden heit denken mee snel en goed creatief. U kunt hier de betalings methode activeren of deactiveren, en wanneer u op beheren klikt kunt u ook instellen welk bericht uw klant bijvoorbeeld te zien krijgt. Deze biedt uitgebreide ondersteuning om betalingen uit alle landen te ontvangen vanuit de meest gangbare betaalmethodes. IDEAL zit hierbij inbegrepen, maar ook SEPA, SOFORT, Credit/Debit Card, Bancontact, Apple Pay en meer. Tevens bestaat er een optie om abonnementskosten automatisch in rekening te brengen.

We zijn erg tevreden met de nieuwe website voor ons gezelschap. We hebben de samenwerking met Monkey Vision als zeer prettig ervaren. De webbouwers hebben erg goed meegedacht met al onze wensen wat betreft het ontwerp en de content-vulling van de site. Fijne overdracht en ondersteuning bij gebruik van WordPress-systemen en apps.We are very happy with the model new web site for our group.

Mollie heeft een plugin die je kunt vinden in de Plugins sectie van je dashboard. Voordat we producten aan de webshop toe gaan voegen, gaan we eerst wat administratieve zaken afhandelen. Ik zou nog wel 10 punten aan bovenstaande lijst kunnen toevoegen, maar ik denk dat de boodschap duidelijk is.

Als je een webshop runt dan is het zaak dat je het retourbeleid en het herroepingsrecht vermeld op je website. Het beste is dus een aparte pagina aan te maken en die informatie duidelijk neerzetten. Zet waar nodig een hyperlink in het hoofdmenu zodat klanten er niet om heen kunnen. Je kunt meer informatie vinden over het Retourbeleid op de web site van Webwinkelkeur. De webshop op de homepage kan je nog further instellen via de Customizer.

Als je webshop heel veel en complexe producten heeft is een WordPress webshop meestal niet de beste optie. Waar andere systemen speciaal ontwikkeld zijn voor webshops, is WordPress oorspronkelijk begonnen als blogplatform. In de tussentijd is het wel uitgegroeid tot een volwaardig CMS, maar alsnog heb je plug-ins nodig om ook producten te verkopen met je web site. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer thema’s beschikbaar waarbij je zelf de hele uitstraling en indeling kunt bepalen. Via pagebuilders en drag ’n drop opties in deze thema’s kom je een heel eind zonder zelf kennis nodig te hebben van HTML of CSS.

De Voordelen Van Een WordPress Webshop

Jigoshop heeft een simpel dashboard wat je in een halve dag helemaal uit kunt vogelen. Als snelheid een belangrijke issue is dan kan Jigoshop uitkomst bieden omdat je hiermee razendsnel je webwinkel kunt bouwen en beheren. Je geeft aan dat woocommerce voor kleine outlets geschikt is, ik ben benieuwd wat de reden is waarom het niet voor grotere shops geschikt is. Woocommerce is ook niet voor niks de snelstgroeiende webshop.

De tweede versie van de web site moet al wat dichter liggen bij wat jij voor ogen hebt. Na het bespreken van deze versie gaan we aan de slag met de puntjes op de i. Zorg voor goede productfoto’s, liefst meerdere uit verschillende hoeken. WooCommerce is schoon en open source wordpress webshop geschreven. Hierdoor kunnen de sites van de useful resource eenvoudig worden aangepast naar uw wensen en de eisen van de situatie. Wil je een vrijblijvende raming voor een WooCommerce webshop?

  • Realiseer je wel dat een firewall je website altijd vertraagt.
  • Denk bijvoorbeeld aan uw prive of zakelijke rekening.
  • De ontwikkelingen binnen WordPress gaan heel hard als het hierom gaat.
  • Wij werken met een group van creatieve ontwerpers, webdevelopers, copywriters en advertising specialisten in onze studio in Warmenhuizen.
  • De installatie van de plugin kan je waarschijnlijk zelf als je bij stap 10 bent aangekomen.

Je kunt een eenvoudig product instellen door in de titelbalk de select input op ‘Eenvoudig product’ te zetten. Nu zie je aan de linkerkant een aantal mogelijkheden . Je kunt nu het thema uploaden, installeren en activeren. Als het eenmaal is geïnstalleerd, kunnen we verder met het toevoegen van producten. Wanneer je eenmaal de zoektermen bepaalt moet je rekening houden met je concurrentie. Het opzetten van een concurrentie-analyse is een standaard taak voor een marketeer.

Deze e-commerce plugin is speciaal ontwikkeld voor WordPress. Dit betekent dat de opmaak van je shoppagina afhankelijk is van het thema waarmee je werkt. In veel free of charge en betaalde thema’s zitten functionaliteiten voor het stijlen van de webshop. Deze zijn niet altijd te overschrijven wordpress webshop met de styling opties van Elementor. Je komt hier vanzelf achter als je met de styling optie bezig gaat. Gebruik je het Hello Theme van Elementor, dan kun je sowieso alle styling opties gebruiken. Wanneer je je richt op de Nederlandse markt, dan zul je je webshop met iDEAL willen koppelen.

WooCommerce heeft zijn populariteit vooral te danken aan de enorme gebruiksvriendelijkheid, en de compatibiliteit met vrijwel alle WordPress thema’s. De plugin biedt standaard PayPal-ondersteuning en kan bovendien gebruikt worden in combinatie met de WPML-plugin (voor het creëren van een meertalige webshop). WordPress is het meest gebruikte platform voor websites ter wereld.

Ik heb ervoor gekozen dat ik de opbouw van mijn menu baseer op de wijze van categorisering. Zoals je ziet een vrij uitgebreide lijst, daarom starten we eerst, voordat we een webshop downloaden en implementeren, met het uitwerken van een idea op papier. Hierbij staan we even stil bij jouw persoonsgegevens, hoe deze gebruikt worden door anderen en hoe je die kan beschermen. Een goede strategie levert een succesvolle webshop op.

Als je fysieke producten verkoopt, ga je waarschijnlijk niet de hele wereld kunnen bedienen. Een ecommerce web site vraagt meer resources dan een “normale” website. Hierom doe je er goed aan een relatief krachtig webhosting pakket uit te kiezen, ook als je web site nog nieuw is. Na het afronden van deze handleiding heb je een volledig functionerende WordPress webshop on-line staan. Het begint met teksten, foto’s, je huisstijl en eventuele andere content material. Hoe sneller jij dat allemaal verzamelt, des te sneller we kunnen beginnen.

Ook het beheren van je orders gaat gemakkelijker met een koppeling naar je eigen administratiesysteem. Hierdoor heb je al je administratie in één overzicht en houd je meer tijd over voor andere zaken. Handige plugins die dit automatisch voor jou doen. Dat scheelt veel tijd en voorkomt dat je per ongeluk verouderde informatie gebruikt.

Het zal regelmatig voorkomen dat je wijzigingen moet maken aan functies en hiervoor is een child-theme echt noodzakelijk. Doe je dit namelijk in het originele template en er komt een update WordPress hosting van je thema, dan ben je deze wijzigingen kwijt. In dit artikel wil ik jou een video en een geschreven handleiding bieden. Ik bied als eerst de tutorial aan, die ik zelf gemaakt heb.

Duurdere hostingproviders onderscheiden zich niet alleen op technisch vlak maar ook in hun klantenservice. Wil je graag ontlast worden en dat mogelijke problemen zo snel mogelijk opgelost kunnen worden, dan is een premium hostingprovider voor jou de juiste keuze. Dataverkeer is minder belangrijk omdat hostingproviders meestal genoeg ruimte hiervoor aanbieden.