WordPress & Woocommerce Ideal Plug

12 juni 2022 Uit Door gouwerijnstreek

Daarnaast kan zelfs de beugel worden voorzien van de naam van jouw child. Input in het checkout-proces wordt real-time doorgestuurd naar de laserprinter in één van Joolz’ fabrieken in het land. WooCommerce back wordpress webshop-office-koppelingen

” – Joost Harmsma, Online Manager bij Joolz Joolz is pionier op het gebied van maatwerk in WooCommerce. Neem bijvoorbeeld de configurator: ieder detail kan gecustomized worden. Meer dan 24.000 foto’s maken dat je iedere combinatie vanuit iedere hoek kunt bekijken. Uitgebreide Joolz Configurator als maatwerk in de WordPress webshop met WooCommerce.

Joolz’ WooCommerce websites zijn gekoppeld aan verschillende back-office-systemen voor onder andereorder handling &stock management. Wat je van deze case kunt leren? Dat WooCommerceultieme flexibiliteit en uitbreidbaarheid biedt.

Woocommerce Case Ii: Joolz

Slimme inzet ambassadeurs door integratie met Instagram Unboxing foto’s en andere relevante Instagram-afbeeldingen komen op verschillende plekken op de web site terug. Een slimme WooCommerce-Instagram-integratie maakt dat op foundation van #hashtags [email protected].

Lees ook: WooCommerce in Amsterdam, three cases met geavanceerde oplossingen! “Het is bovenal een marktplaats waar professionele ontwerpers hun design of product direct kunnen verkopen.

Is Er Nog Wel Toekomst Voor Webshops?

Actief in meer dan 10 landen verovert Joolz in no-time de wereld met haar kinderwagens. Eerst alleen offline, maar inmiddels ook online niet meer weg te denken. In 2014 raakten we betrokken bij development website bouwen, destijds om wat brandjes te blussen:

Customer journeys gebaseerd op geslacht Geen raketwetenschap maar wel de sleutel tot communicatie die nóg beter aansluit op de besteller. Want causes to buy kunnen per geslacht flink verschillen.

Op verschillende posities kunnenhand picked Instagram-afbeeldingen ingevoegd worden. WoodWatch gebruikt WooCommerce Instagram integratie om ambassadeurs slim in te zetten op de website! En als laatste de WoodWacht Customizer: stel zelf jouw horloge samen: diameter, hout en één of meer bandjes! Blije builders WordPress hosting en marketeers maken blije ouders. Blije ouders maken blije baby’s.

Verschillende buyer journeys gebaseerd op geslacht Let them communicate – slimme inzet van ambassadeurs door integratie met Instagram Actief in verschillende landen en talen

Alledrie actief in meer dan vijf landen, met een substantiële omzet en een devoted e-commerce-group waarmee we de WooCommerce-oplossing hebben ontwikkeld. Houten horloges, WoodWatch staat voor vakmanschap. Bedreven in het maken van horloges en vakkundig in het bewerken van hout. Unieke houten horloges, één voor één uitzonderlijk. Dat uit zich in een WooCommerce case met – hoe kan het ook anders – prachtig beeldmateriaal.